La Jungla
Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Aitana llueix canvi de 'look' radical: tall curt asimètric i reacció de Sebastián Yatra

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Aitana Ocaña ja no és com la recordes. La cantant de Sant Climent de Llobregat és tota una icona de moda i estil, i en les últimes hores ha causat sensació amb un canvi radical d'imatge que no ha deixat indiferent ningú: mitja melena amb tall chop asimètric, que és tendència aquest 2023.

Què en sabem? Aquest dilluns, Aitana ha compartit a xarxes socials les imatges del seu tall extrem. Dels cabells llargs que duia fins ara, al tall asimètric fins a l'alçada de la barbeta i puntes trencades, mantenint el seu característic serrell. Aquest és el vídeo del canvi de look total, gravat amb el seu perruquer, Jesús de Paula, a casa:

@holaitana αlpha era #Rompiendo ♬ I CAN PHONE YA x TAYLOR SWIFT carlotaaa37 - carlota🥳

En detall: Cal parar atenció igualment a la cançó que Aitana ha triat pel seu vídeo. El tema Look what you made me do de Taylor Swift, que parla del després d'una ruptura. Com en el seu propi cas, que s'ha transformat mesos més tard de separar-se de Miguel Bernardeau, i ha iniciat una nova etapa. Només ella sap si la publicació amaga efectivament un missatge al seu ex.

A més, Aitana llueix també la seva nova imatge, molt més moderna, amb diverses fotos a Instagram. Un nou look per la seva nova etapa musical, una fase més rebel, que va estrenar amb el llançament de Los Angeles el 30 de març i que ha batejat amb el nom d'alpha era.

D'altre banda, la nova imatge de la cantant ha causat sensació entre els seus seguidors, amb centenars de comentaris a les xarxes socials. Entre ells, els de Sebastián Yatra. El nòvio colombià de la catalana ha compartit un "uiiiiiiii" amb una flamarada, un cor i unes tisores que ha generat també milers de reaccions. La parella continua sense confirmar la seva relació.

D'on venim? Aquesta nova imatge d'Aitana arriba pocs dies després de la primera transformació de la cantant publicada a xarxes. L'artista va sorprendre els fans, la setmana passada, amb els cabells tenyits de negre intens i una metxa rossa que també va provocar una allau de reaccions. Un look que ha durat ben poc, fins que Ocaña s'ha tallat definitivament els cabells.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Moda Música