La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Fotos de Tamara Falcó i el seu marit de romàntica lluna de mel: no agraden gens

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

Va ser fa uns dies quan la filla d'Isabel Preysler i el seu marit, Íñigo Onieva, van arribar a Sud-àfrica on es troben actualment gaudint de la seva lluna de mel.

Què sabem? Tamara Falcó i Onieva, després de casar-se en el palau El Rincón, estan gaudint de la seva lluna de mel. Un viatge d'enamorats que ha començat amb mal peu. I és que tots dos van arribar a Johannesburg en plena onada de fred i nevades. Un imprevist amb el qual no comptaven.

Què ha passat? Tamara Falcó viu de la publicitat. És a dir, viatja i va a molts llocs gratis a canvi de fer promoció a través de les xarxes socials per ser qui és. Per aquest motiu, a través del seu Instagram, ha començat a penjar fotos de la seva lluna de mel, per promocionar els llocs que visita i els plans que fa amb el seu marit, que li va ser infidel. Unes fotos que no han agradat gaire als seus seguidors perquè les crítiques no s'han fet esperar.

En profunditat: Tamara Falcó, que es va casar amb un vestit d'hivern fet amb llana, ha mostrat el caríssim hotel de Ciutat del Cap on s'està quedant en aquests primers dies de la seva lluna de mel. També ha publicat una foto d'ella, abrigada fins a dalt, en una barca. Una foto d'Onieva, també abrigat, en alta mar. I una foto d'una taula plena de menjar. I és que a Tamara Falcó li encanta la bona vida i la gastronomia i ara ja no ha de preocupar-se per entrar o no en el vestit de núvia. "El principi d'un viatge tan dolç com la mel i de tanta bellesa com la lluna". Aquest ha estat el comentari, força carrincló, que ha escrit la marquesa a les seves xarxes. Fotos:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Falcó (@tamara_falco)

Per acabar: Els seus seguidors a Instagram no han tardat a dir la seva. Molts han estat els missatges que Falcó ha rebut durant les últimes hores per publicar les primeres fotos de la seva lluna de mel amb el seu marit. Una lluna de mel que s'allargarà fins al setembre. I és que el matrimoni no pararà de viatjar durant les pròximes setmanes. "Ets molt cursi", "No pots ser més cursi", "No ens avorreixis més amb les teves coses", "La teva vida és molt dura" o "A la nit quan dormis el teu marit anirà de festa" són alguns dels comentaris que es poden llegir a la darrera publicació de la filla de la Preysler a Instagram.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Tamara Falcó