La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

La famosa de Telecinco, i concursant de reality, que ha tingut una relació amb Carlos Alcaraz

Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El tenista Carlos Alcaraz està de rigorosa actualitat després de fer-se públic que ha tingut una sonada relació amb una famosa de Telecinco, que va saltar a la fama per participar en un reality de la cadena.

Què sabem? Carlos Alcaraz està molt centrat en el món del tenis, però també té temps per a l'amor. Així ho ha confirmat la periodista catalana Laura Fa, en el pòdcast En todas las salsas, de la plataforma Mtmad, del grup Mediaset.

Què ha passat? Laura Fa ha deixat anar una gran bomba descobrint la identitat de la famosa de Telecinco que ha mantingut una sonada relació amb Carlos Alcaraz. Una famosa coneguda per participar en un reality de la cadena i que acumula molts seguidors en el seu compte d'Instagram, més de 775.000 persones, que es diu aviat.

Qui és? Carlos Alcaraz, suposadament, i segons Laura Fa, hauria tingut una relació molt forta i sonada amb la famosa de Telecinco, i també influencer, Melodie Peñalver. Una jove d'Elx, que té 28 anys i que va participar en la segona edició del reality La isla de las tentaciones, presentat per la catalana Sandra Barneda. És ella:

A més: Laura Fa ha assegurat que la relació que Alcaraz va mantenir amb Melodie va deixar molt marcat al tenista. Tant que Alcaraz va dient en el seu entorn més pròxim que "s'ho passava molt bé amb ella i que estava molt flipat amb tot el que feien junts". Unes paraules amb les quals Laura Fa dona a entendre que el sexe que mantenia la parella agradava molt al tenista. "Carlos parla bastant millor de Melodie que de moltes altres exparelles que ha tingut", assegura la catalana.

Per acabar: Laura Fa no només ha dit que Alcaraz va estar sortint amb Melodie, sinó que també ha afirmat que durant un període de temps curt, dos mesos per ser concrets, va mantenir un affaire amb la cantant Ana Mena. I precisament Ana Mena, a finals d'abril, coincidint amb el torneig tenis Mutua Madrid Open, va anar a veure a Carlos Alcaraz jugar un partit. Ho va fer sola i des de la llotja.

Categoria: La Jungla