La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Telecinco aposta per un famós presentador català per la seva programació d'estiu

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

El grup Mediaset, amb la nova directiva encapçalada per Alessandro Salem, no para de fer canvis a la seva programació, molt comentats, per cert, en els últims mesos.

Què sabem? Primer va ser la cancel·lació del programa Sálvame, després dir que els treballadors de Sálvame no podrien participar en cap programa de la cadena i posteriorment va arribar la rectificació, per part de la direcció de Mediaset, per dir que sí que podrien treballar en altres programes i que ja s'està plantejant un programa semblant a Sálvame. L'última notícia ha estat saber la identitat del famós presentador català que la cadena ha escollit per presentar la programació d'estiu.

Què ha passat? Fins a nou avís, el programa presentat per Emma García, durant els caps de setmana de Telecinco, es continuarà emetent. Un programa que seguirà les seves emissions quan Emma García marxi de la cadena per fer les seves vacances d'estiu. El lloc de la presentadora l'ocuparan, tal com avança el portal YoTele, dos presentadors. Un d'ells és Maria Verdoy, periodista i presentadora valenciana, que actualment treballa en el programa Fiesta i cada vegada té més presència dins de Telecinco. L'altre presentador escollit per la cadena és un català, que en l'actualitat presenta dos programes.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frank Blanco (@frankblanco_oficial)

De qui es tracta? El presentador català escollit per Telecinco per ocupar el lloc d'Emma García quan no hi sigui és Frank Blanco. Un nou repte pel català que afronta amb moltes ganes i il·lusió. Un nou repte que se suma als actuals projectes que té a la televisió, amb el programa El Circ, a la privada catalana 8TV, i el programa Atrápame si puedes, a l'autonòmica Castilla-La Mancha Media.

Per acabar: Aquest és el segon any consecutiu que l'empresa Mediaset aposta per Frank Blanco per la seva programació d'estiu. L'any passat ja ho va fer, quan es va posar al capdavant del programa Ya es verano.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco