La Jungla
Cristina Pedroche, en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Cristina Pedroche, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Cristina Pedroche mostra el seu cos després del part: "Estar forta m'ha ajudat"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Cristina Pedroche, en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Cristina Pedroche, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram

Cristina Pedroche gaudeix de la maternitat, després del naixement de la seva filla Laia ara fa tot just una setmana en un hospital de Madrid. Ja des de casa, la presentadora es recupera del part i torna, a poc a poc, al seu estat de forma previ a l'embaràs. Una transformació física ben visible que ha volgut compartir públicament amb els seus fans.

Què en sabem? A través de diverses fotos publicades al seu perfil d'Instagram, que demostren com de ràpida està sent la seva recuperació, Cristina Pedroche reivindica "l'amor" que sent pel seu cos després de veure com s'ha adaptat als canvis dels últims nou mesos. La galeria inclou les imatges de com estava just abans del part, quatre hores més tard, l'endemà i actualment, quan ha passat una setmana. Aquesta és l'evolució de la presentadora després del naixement de la Laia:

Què diu Cristina Pedroche? La televisiva diu que l'etapa postpart està sent "interessant" per les "pujades i baixades emocionals", però també per "les pors, els dubtes, les llàgrimes i l'amor". Expressa que trobarà a faltar "sentir-la dins de la panxa", però celebra poder tenir-la als braços per fi. Esportista empedreïda, assenyala també les bondats de tenir un bon estat de forma per recuperar-se del part: "Estar tan forta m'ha ajudat en tot el procés".

D'on venim? La filla de Cristina Pedroche i David Muñoz va néixer divendres 14 de juliol de matinada en un hospital de Madrid. La nena es diu Laia, diminutiu del nom català Eulàlia. Sobre el cognom, cal destacar que la parella ha decidit posar primer el de la mare.

A més, Cristina Pedroche i David Muñoz van poder tornar a casa amb la seva filla el cap de setmana passat. Allà van ser rebuts amb globus i rams de flors. També els van regalar una nina, amb el nom i la data de naixement de la Laia; i un davantal de mida de nadó, amb el nom de la nena brodat i les lletres "XO", símbol del restaurant diverXO, propietat del pare.