La Jungla
Cristina Pedroche i David Muñoz, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Cristina Pedroche i David Muñoz, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Així ha estat la festa de benvinguda de la Laia, filla de Cristina Pedroche i David Muñoz

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Cristina Pedroche i David Muñoz, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Cristina Pedroche i David Muñoz, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Laia Pedroche Muñoz ja és a casa. La primera filla de Cristina Pedroche i David Muñoz va néixer divendres de matinada en un hospital de Madrid, i aquest diumenge els pares han pogut tornar amb la nena al seu domicili de la capital espanyola, on els esperava una petita festa de benvinguda.

Què en sabem? Els Pedroche Muñoz han estat rebuts amb globus i rams de flors a la mansió de 700 metres quadrats amb piscina on viuen a La Finca, una urbanització de luxe de Pozuelo de Alarcón. Els han regalat també una nina, amb el nom i la data de naixement de la Laia; i un davantal de mida de nadó, també amb el nom de la nena brodat i les lletres "XO", símbol del restaurant diverXO de David Muñoz. Tot plegat, fotografiat i compartit per la mare a Instagram:

En detall: Després de la rebuda els esperava una paella suculenta al jardí de casa, elaborada pel mateix David Muñoz. El primer plat que ha preparat el xef després de ser pare està fet a base de calamarsons gallecs de ria, que estan de temporada, verdures al pal tallat i col fermentada en nyores, un tipus de kimchi del Mediterrani.

Què diu Cristina Pedroche? Després d'anunciar a les xarxes socials en les últimes hores que el seu marit, la nena i ella ja són a casa, Pedroche ha definit el seu estat d'ànim com "un núvol d'amor" i diu que està coneixent una nova versió "millorada i sensible" d'ella mateixa, ara que és mare. També demana paciència als seus fans, mentre la família s'adapta a la seva nova vida, l'experiència "més brutal, màgica i real", escriu.

D'on venim? Cristina Pedroche va ingressar dijous a la tarda a l'Hospital Montepríncipe de Madrid, molt a prop de la increïble mansió on viu amb David Muñoz, amb qui es va casar l'octubre de 2015. La parella va arribar al centre al voltant de les 19:00 hores, i la nena va néixer l'endemà passades les 4:00 de la matinada, en una intervenció ràpida i sense complicacions mitjançant la tècnica de l'hipnopart, que és el que la mare havia demanat.

A més, la parella ha triat un nom català per la seva primera filla. Laia, diminutiu d'Eulàlia, s'ha convertit en un nom per si sol a força de repetir-lo, i des de fa anys està acceptat al Registre Civil. Sobre el cognom, han decidit posar primer el de la mare. El 2017, el cognom patern va deixar de tenir preferència en les inscripcions dels nadons a Espanya, i des d'aleshores la família pot triar l'ordre dels cognoms sense necessitat d'aportar cap document.

Categoria: La Jungla