La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Cristina Pedroche i el seu marit David Muñoz ja són pares: neix la seva filla

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La col·laboradora i presentadora de televisió, Cristina Pedroche, viu un moment molt especial. I és que durant la matinada de divendres ha nascut la seva primera filla.

Què sabem? Cristina Pedroche, durant els últims mesos, ha anat mostrant a través de les seves xarxes la recta final del seu embaràs i les ganes que tenia de convertir-se en mare. Unes ganes que ja són una realitat amb el naixement de la seva primera filla.

Què ha passat? Cristina Pedroche i el seu marit, amb qui es va casar l'octubre del 2015, ja són pares de la seva primera criatura. Una nena que ha nascut passades les quatre de la matinada a l'Hospital Montepríncipe de Madrid, molt a prop d'on viu el matrimoni en una increïble mansió. Així ho informa la revista Semana.

En profunditat: Cristina Pedroche va ingressar ahir a la tarda l'hospital al voltant de les set i es va allotjar en una zona més reservada de l'hospital per evitar filtracions a la premsa i mitjans de comunicació. La presentadora es troba en una planta diferent de la de la maternitat i el part, segons s'ha pogut saber, ha estat ràpid i sense complicacions i mitjançant la tècnica de l'hipnopart que és la que volia ella.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CristiPedroche🦋 (@cristipedroche)

Per acabar: La notícia de l'embaràs de Cristina Pedroche es va saber a finals del 2022, pocs dies abans que la presentadora fes les campanades d'Antena 3 amb Alberto Chicote des de la Porta del Sol de Madrid. Una notícia bomba que es va publicar a la revista Lecturas, en la seva portada. Una notícia que no va fer gens de gràcia ni a Cristina Pedroche ni al seu marit, que volien mantenir el seu estat de bona esperança en secret. A més, en el moment que es va fer pública la notícia, hi havia moltes persones de l'entorn del matrimoni que encara no sabien que estaven esperant un bebè.

Categoria: La Jungla