La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Els seguidors de Pedroche pateixen pel bebè que porta dins: vídeo de la polèmica

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La col·laboradora i presentadora de televisió, Cristina Pedroche, està esperant la seva primera filla amb el xef David Muñoz.

Què sabem? Va ser fa diverses setmanes quan Cristina Pedroche va plantejar-se l'opció de no compartir pràcticament res del seu embaràs a les xarxes socials, per por a les crítiques que podria rebre. Una opció que, a la vista està, ha descartat radicalment. I és que la presentadora quasi cada dia comparteix amb els seus seguidors com evoluciona la seva panxa i com es troba.

Què ha passat? Cristina Pedroche es nega a tenir un embaràs sedentari. La del grup Atresmedia és molt activa i practica molt esport gairebé diàriament. Una rutina d'exercici que tot i estar embarassada no deixa de costat i continua fent. Així ho demostra tot sovint en el seu compte d'Instagram, on suma més de tres milions de seguidors. En les últimes hores ho ha tornat a fer i les crítiques no s'han fet esperar. La col·laboradora del programa Zapeando s'ha gravat a la seva mansió de Madrid fent tota mena de moviments, tot i la grandària de la seva panxa. Un vídeo que ha alarmat a molts. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CristiPedroche🦋 (@cristipedroche)

En profunditat: "Nosaltres ja hem entrenat, i vosaltres?". Aquest és el comentari que Pedroche comparteix en el seu compte d'Instagram juntament amb el vídeo de l'entrenament que ha fet durant el matí del dilluns 24 d'abril. Un vídeo on apareix amb un top de color negre, uns pantalons curts del mateix color i fent força amb diverses peses. Un vídeo que ha dividit l'opinió dels seus seguidors. N'hi ha hagut molts que només veure la presentadora embarassada fent exercici s'han posat les mans al cap, preocupats per la filla que està esperant i naixerà en els mesos vinents. "No pots fer això amb un bebè dins teu", "La teva nena ha d'estar desitjant sortir", "No et molesta la panxa?", "Estàs marejant a la teva criatura", "Tot això no és necessari" o "Tens una obsessió desmesurada amb el físic".

Per acabar: Aquesta no és la primera vegada que Cristina Pedroche deixa a tots amb la boca oberta, i crea polèmica, amb les seves rutines d'exercici durant l'embaràs. A principis d'abril, per exemple, ho va tornar a fer. En aquell moment va dir: "És molt important mantenir-me activa, adaptant els exercicis i pesos a les meves noves circumstàncies, que canvien cada dia".

Categoria: La Jungla