La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Foto picant de Cristina Pedroche amb el seu marit, David Muñoz: "Sé que hi haurà crítiques"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La col·laboradora i presentadora de televisió ha compartit una publicació a les xarxes socials que acumula tota mena de comentaris.

Què sabem? Cristina Pedroche està embarassada per primer cop i està molt enamorada del seu marit, el xef David Muñoz. Un amor del qual tots dos n'han fet gala durant les últimes hores. Ho han fet a través del compte d'Instagram de Pedroche.

Què ha passat? Ahir dijous 14 d'abril es va celebrar el Dia Internacional del Petó. Un dia en el qual molts famosos van inundar les xarxes socials amb fotos i vídeos fent-se tota mena de petons. Cristina Pedroche i la seva parella no van ser menys. Tots dos, en més d'una ocasió, han presumit del seu gran amor. Ahir no podia ser menys. Pedroche, en el seu compte d'Instagram, va compartir fins a tres imatges d'ella i la seva parella. En les dues primeres apareixen fent-se un petó i en la tercera surten rient. I precisament ha estat la primera foto de les tres la que ha rebut tota mena de comentaris.

En profunditat: Cristina Pedroche, conscient de les crítiques que rebria per la seva publicació, s'ha anticipat als comentaris dels seus seguidors i ha dit: "No volia publicar la primera imatge perquè sé que hi haurà crítiques. Però, aquest és el meu perfil, la meva casa i no vull perdre la llibertat de fer i compartir el que em vingui de gust". La imatge de Pedroche i el seu marit és aquesta:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CristiPedroche🦋 (@cristipedroche)

Per acabar: Una publicació que acumula més de 100.000 'm'agrada' i missatges. Alguns són els següents: "Gràcies per continuar fent el que et dona la gana", "Mai perdis la teva naturalitat", "Que guapos esteu" o "A qui no li agradi que no miri". David Muñoz, per cert, també ha comentat la publicació. En to irònic ha escrit: "Quina poca educació, tot el dia amb la llengua fora, així no anem bé".

Categoria: La Jungla