La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Cristina Pedroche presumeix d'embaràs a Dubai amb un mini biquini que serà tendència

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La col·laboradora de televisió, Cristina Pedroche, està passant uns dies de desconnexió a Dubai, lluny de Madrid on viu en una enorme mansió amb la seva parella, David Muñoz.

Què sabem? Cristina Pedroche i el seu marit, el xef David Muñoz, es troben passant uns dies a Dubai. La parella, que espera el seu primer fill, ha viatjat fins als Emirats Àrabs per oci i feina, ja que pròximament obriran un restaurant. Un viatge que Cristina Pedroche està esprement al màxim després de les dures crítiques que fa pocs dies va rebre a través de les xarxes, quan es va saber que seria la nova presentadora del programa d'Antena 3, Password, ocupant el lloc de Luján Argüelles.

Què ha fet? Aprofitant el bon temps i les agradables temperatures, Cristina Pedroche s'ha fet diverses fotografies a la platja. Unes imatges que la col·laboradora i presentadora de televisió ha compartit en el seu compte d'Instagram en les últimes hores. "A vegades necessites allunyar-te per trobar-te", escriu Pedroche fent referència als durs moments que va viure quan fa pocs dies no va parar de rebre crítiques. Unes imatges on la del grup Atresmedia apareix amb un barret protegint-se del sol i presumint d'embaràs. Ho fa amb un mini biquini color morat que segur serà tendència durant la pròxima temporada estival. "La veritat és que estem molt bé", remata Pedroche fent referència tant a ella, com al seu marit com al bebè que s'està gestant dins seu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CristiPedroche🦋 (@cristipedroche)

Les reaccions: La publicació de la col·laboradora del programa Zapeando, de La Sexta, acumula més de 400 comentaris i més de 46.000 'm'agrada'. Entre els comentaris destaca el que li ha fet arribar la seva parella, el xef David Muñoz. El cuiner li ha dedicat fins a quatre cors color vermell, en senyal de l'amor que sent cap a Pedroche. I és que tots dos estan molt enamorats l'un de l'altre i esperen amb molta il·lusió l'arribada del seu primer fill en comú.

Per acabar: L'embaràs de Cristina Pedroche es va publicar a finals del 2022 a la revista Lecturas. Una notícia bomba que va enxampar a quasi tothom per sorpresa. També a molts familiars de Cristina Pedroche i David Muñoz que no sabien que la parella estava esperant el seu primer fill. Una notícia que es va donar a conèixer just abans que Pedroche presentés les Campanades d'Antena 3 amb Alberto Chicote.