La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Cristina Pedroche escriu una emotivíssima carta per desvetllar el sexe del seu bebè

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Cristina Pedroche, presentadora i col·laboradora del grup Antena 3, està embarassada per primer cop.

Què sabem? Cristina Pedroche està vivint un moment molt especial. I és que està esperant el naixement del seu bebè, que està previst pels vols de l'estiu. Uns mesos que estan sent molt especials per a ella i el seu marit, el xef David Muñoz, que esperen amb ganes el moment del naixement i de ser un més a casa.

Què ha dit? Ha estat a través del seu compte d'Instagram on Cristina Pedroche, amb una llarguíssima i emotiva carta, ha dedicat unes paraules al seu bebè i ha aprofitat per desvelar quin és el seu sexe. "És un amor que no puc explicar, amb tu se m'escapa de les mans i és impossible definir", comença dient Pedroche. "A vegades tinc la sensació que no vull que surtis al món exterior, et vull dins meu per protegir-te", afirma. I és que Pedroche sempre està en boca de tothom i tot el que fa o deixa de fer és molt criticat. "M'esforçaré al màxim per donar-te la millor educació, et faré tots els petons del món i les eines perquè puguis escollir el teu camí quan siguis gran", confessa. Tota la carta, a continuació.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CristiPedroche🦋 (@cristipedroche)

El sexe: Una llarguíssima carta, que acumula més de 42.000 'm'agrada', on Pedroche, per a sorpresa dels seus seguidors, afirma quin és el sexe del bebè que espera. "Estem a mig camí i ho estem fent molt bé. Tu i jo juntes. T'estimo filla", escriu Pedroche. Unes paraules amb les que afirma que el bebè que espera és una nena. 

Per últim: L'embaràs de Cristina Pedroche es va fer públic a finals de desembre del 2022, quan la revista Lecturas va destapar l'embaràs de la presentadora en la seva portada. Una notícia que va sortir pocs dies abans que Cristina presentés les Campanades d'Antena 3. Un fet que va molestar molt a Pedroche perquè, tal com va explicar en el seu moment, hi havia molta gent de la seva família que per aquell moment encara no sabia que ella estava embarassada. 

Categoria: La Jungla