La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Cristina Pedroche ensenya el molt que li ha crescut la panxa: "Necessito una grua"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La col·laboradora i presentadora d'Antena 3, Cristina Pedroche, està esperant el seu primer fill amb el seu marit, el xef David Muñoz.

Què sabem? Cristina Pedroche està molt il·lusionada amb el seu nou estat. I és que la televisiva està embarassada del seu primer fill. Un estat de nova esperança del qual ha presumit a través de les xarxes socials, durant les últimes hores, per ensenyar a tots els seus seguidors d'Instagram el molt que li ha crescut la panxa en aquests últims mesos.

Què ha fet? Ha estat en un vídeo que ha penjat en les seves històries d'Instagram, on acumula més de tres milions de seguidors, on Cristina Pedroche ha sorprès a tothom ensenyat quina és la mida de la seva panxa ara que fa diversos mesos que està embarassada. Una notícia, del seu embaràs, que va publicar per a sorpresa de tothom la revista Lecturas, a finals de desembre, dies abans que Cristina Pedroche presentés les Campanades a Antena 3.

En profunditat: En el vídeo que ha compartit Cristina Pedroche a les seves xarxes ha dit que últimament està molt cansada. I és que actualment compagina la seva feina ajudant al seu marit en els restaurants que té amb la gravació del nou programa d'Antena 3, Password, que aviat s'emetrà per la televisió. Un programa que en un principi havia de presentar Luján Argüelles. "No em puc aixecar, necessito una grua i tinc ganes d'arribar a casa", afirma entre altres coses. El seu estat actual, a continuació: 

Per acabar: Un embaràs que, de moment, Cristina Pedroche va compartint amb els seus seguidors a les xarxes. Tot i que fa uns dies, a finals de gener, va plantejar-se no fer-ho a causa de les fortes crítiques que va rebre. Unes crítiques que va rebre quan es va saber que seria la presentadora del programa Password. En el seu compte d'Instagram, juntament amb una foto on apareix amb sostenidors roses i deixant la seva panxa al descobert, va escriure: "En aquest moment de la meva vida m'haig de protegir a mi i al meu bebè. Tant de bo les xarxes fossin un lloc segur per compartir amb vosaltres el meu canvi, com ho estic portant, de quantes setmanes estic i dir-vos quin és el sexe del bebè... però em fa por".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Antena 3