La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Cristina Pedroche, embarassada, renega del seu cos: es queixa d'estar gorda i es compara amb un orangutan

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Cristina Pedroche continua compartint a través de les xarxes, amb els seus seguidors, com es troba i com porta el seu primer embaràs.

Què sabem? Cristina Pedroche està molt il·lusionada amb el seu embaràs i amb el naixement de la seva primera filla, d'aquí a uns mesos, fruit de la relació que manté des de fa molts anys amb el xef David Muñoz. Un embaràs que es va donar a conèixer a finals de desembre, quan va sortir publicat a la portada de la revista Lecturas.

Què ha dit? Cristina Pedroche, com quasi sempre fa, ha compartit amb els seus seguidors el que menja. Per sopar el dilluns 13 de març, per exemple, va menjar patates fregides de bossa, guacamole i una enorme hamburguesa doble amb formatge. Fins aquí tot bé. El problema és que després de sopar Cristina Pedroche es va sentir molt plena i inflada. Per aquest motiu no ha dubtat a comparar el seu cos amb el d'un orangutan.

En profunditat: La col·laboradora del programa Zapeando s'ha queixat que té els pits molt inflats i que la panxa, fruit de l'embaràs, li ha crescut molt en pocs dies. Les paraules de  Cristina Pedroche renegant del seu cos són: "Últimament, em sento així. M'ha crescut la panxa en dos dies de manera exagerada i quan m'assec se m'ajunten els pits amb la panxa". Una descripció de com se sent que ha rematat amb una imatge molt cridanera d'un orangutan assegut, molt gras i inflat. Parlem d'això:

Per acabar: Cristina Pedroche, segons ella, no només se sent gorda i inflada. També està molt atabalada. El motiu és l'habitació de la seva filla. Una habitació que encara té buida i té temps per decorar. Però ella ja ho voldria tenir tot fet i preparat. I com que no és el cas s'estressa i diu que ho passa molt malament.

Categoria: La Jungla