La Jungla
Cristina Pedroche en una foto de les xarxes socials
Foto: Cristina Pedroche en una foto de les xarxes socials | Instagram
Famosos

Pedroche, pletòrica: fotos lluint panxa a la recta final de l'embaràs

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Cristina Pedroche en una foto de les xarxes socials
Foto: Cristina Pedroche en una foto de les xarxes socials | Instagram

Cristina Pedroche compta les setmanes per ser mare d'una nena. La presentadora ja ha entrat a la recta final de l'embaràs, i aquest dijous ha lluït panxa públicament per demostrar que es troba en un dels millors moments de la seva vida.

Què en sabem? Pedroche ha estat aquest dijous en un esdeveniment amb la premsa pel qual ha triat un modelet molt atrevit que deixava veure les corbes de la panxa. Un conjunt de dues peces, top amb la silueta d'una papallona i pantaló blau cel, amb la signatura de LuisaViaRoma. Les fotos són al seu Instagram.

En detall: Amb 34 anys, Pedroche serà mare per primera vegada amb el seu marit, el xef David Muñoz. La madrilenya està embarassada de sis mesos i mig, està previst que la nena neixi la primera setmana de juliol.

Què diu? Preguntada pels mitjans de comunicació presents a l'acte, Pedroche s'ha pronunciat sobre l'embaràs i les seves expectatives. Això és el que ha expressat:

  • "Estic molt bé per dins, estem molt bé les dues".
  • "Tinc molta felicitat per irradiar".
  • "Això m'està canviant la vida".
  • "Les prioritats han canviat. Això m'ha unit més als pares i la família".
  • "Estaré a l'altura? Seré tan bona mare com els meus?".

A més, l'embaràs de Pedroche el va destapar la revista Lecturas pocs dies abans de les Campanades 2023 a Antena 3. La publicació de la notícia en portada va provocar un cabreig monumental en la presentadora, que va denunciar que s'havien "creuat línies vermelles" i que no ho havia pogut anunciar com i quan ella volia.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Instagram