La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Cristina Pedroche plora molt i anuncia que deixa 'Zapeando': "El meu últim día"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

La col·laboradora i presentadora de televisió, Cristina Pedroche, ha viscut una de les seves tardes més emotives en el programa Zapeando, de La Sexta, actualment presentat per calatà Dani Mateo.

Què sabem? Durant la tarda del dimecres 28 de juny Cristina Pedroche no va poder evitar les llàgrimes, a l'anunciar en ple directe que marxava del programa Zapeando. Un espai on ha estat vinculada des dels seus inicis i que li ha servit per guanyar una grandíssima popularitat.

Què ha passat? Cristina Pedroche ha anunciat que deixa el programa de La Sexta, Zapeando. Una marxa que no és per sempre, sinó per uns mesos. El motiu és el seu embaràs. I és que la televisiva està a punt de donar a llum a la seva filla, que naixerà en els pròxims dies. Un estat de bona esperança amb el qual Pedroche està molt il·lusionada. "Afronto el viatge més important de la meva vida i al canvi que ho canviarà tot", va dir durant la tarda del dimecres 28 de juny en directe i amb els ulls negats de llàgrimes. "És el meu últim dia aquí, però tornaré amb només un cor perquè ara en tinc dos", va afegir fent referència a la seva filla.

En profunditat: Les companyes de Cristina Pedroche presents en el programa també es van emocionar molt amb la seva marxa, tot i que només sigui per uns mesos. Per desitjar-li sort i mostrar-li tot el seu afecte li van regalar un enorme ram de les seves flors preferides i un cofre amb tota mena de productes que li seran molt útils durant els primers mesos de vida de la seva criatura. "Professionalment, estic molt ben acompanyada, però en l'àmbit personal crec que la meva filla no podia tenir un millor pare", va dir Pedroche fent referència al xef David Muñoz. "Estic molt enamorada d'ell, de la meva filla i de tota la vida que ens ve al damunt", va afirmar. Foto del moment:

Per acabar: Va ser a finals del 2022 quan la revista Lecturas, en portada, va anunciar que Cristina Pedroche estava embarassada del seu primer fill. Una notícia bomba que es va conèixer pocs dies abans que Pedroche presentés les Campanades a Antena 3 amb Alberto Chicote. Una notícia que no va fer gens de gràcia a la col·laboradora i presentadora de televisió, ni tampoc al seu marit. I és que quan la revista Lecturas va donar la informació hi havia moltes persones de l'entorn més proper a la parella que encara no sabien absolutament res de l'embaràs.

Categoria: La Jungla