La Jungla
Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

La ruptura entre Rosalía i Rauw Alejandro, a la premsa internacional

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 25 de juliol de 2023. 16:50
Temps de lectura: 2 minuts
Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

En les últimes hores, el rum-rum sobre la possible ruptura entre Rosalía i Rauw Alejandro ha guanyat força entre els seus seguidors. Cada cop fa més dies que la parella de cantants no es deixen veure junts, i les especulacions han començat a inundar les xarxes socials. Aquest dimarts a la tarda, People n'ha confirmat la separació.

Què en sabem? Segons la popular revista nord-americana, Rosalía i Rauw Alejandro han tallat la seva relació després de tres anys i mig. "Les fonts diuen que, malgrat l'amor i el respecte que els cantants tenen l'un per l'altre, tots dos han acordat acabar amb el seu compromís", publica People.

En detall: El passat mes de març, Rosalía i Rauw Alejandro van anunciar públicament el seu compromís, aprofitant la publicació de tres temes conjunts, Besos, Vampiros i Promesa. Però seguint les informacions de People, el casament ja no es farà perquè la catalana i el porto-riqueny han agafat camins separats.

D'on venim? Rosalía i Rauw Alejandro es van conèixer als Grammy Llatins a Las Vegas el 2019, i van començar a sortir un mes més tard. Tot i això, no va ser fins al 2021 que va transcendir públicament que eren parella. Des d'aleshores, la relació s'havia anat consolidant fins al punt que van comprar junts una masia modernista a Manresa, una joia arquitectònica de principis del segle XX que duu el nom de La Morera.

  • L'artista de Milionària també havia parlat de la seva voluntat de tenir fills, abans d'anunciar finalment el seu casament.

A més, en els últims mesos han viscut de lloguer a Barcelona, en un apartament exclusiu a la Casa Burés, al carrer d'Ausiàs Marc cantonada amb Girona. En aquest edifici modernista, al bell mig de la Dreta de l'Eixample, es lloguen diversos habitatges de luxe només accessibles a persones amb un altíssim poder adquisitiu: el preu de cadascun es troba entre els 9.500 i els 11.500 euros mensuals.

Categoria: La Jungla