La Jungla
Johnny Depp, en una imatge d'arxiu
Foto: Johnny Depp, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Troben Johnny Depp inconscient en una habitació d'hotel

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Johnny Depp, en una imatge d'arxiu
Foto: Johnny Depp, en una imatge d'arxiu | EFE

Ensurt majúscul amb Johnny Depp, localitzat inconscient a l'habitació de l'hotel on s'allotjava a Budapest abans d'actuar amb la seva banda, Hollywood Vampires. El concert, que s'havia de fer el 18 de juliol, es va cancel·lar per "circumstàncies inesperades", van dir. Ara se sap que el motiu era la salut de l'artista.

Què en sabem? Segons informen diversos mitjans de comunicació hongaresos, Johnny Depp hauria perdut el coneixement a la seva habitació d'hotel. No han transcendit els motius d'aquest problema de salut, però sí que se sap que els serveis mèdics van haver de desplaçar-se amb caràcter d'urgència a l'allotjament per atendre l'actor.

En detall: Les alarmes no van saltar fins que quedava molt poc pel concert. La banda va fer les proves de so amb normalitat, i l'absència de Johnny Depp en aquell moment no va alarmar ningú. Tal com han explicat alguns dels assistents, estava tot preparat, i l'equip ja era a l'escenari per començar la festa, quan de cop van saber que havia un problema amb l'actor.

D'on venim? Johnny Depp travessa un moment personal molt delicat després del judici mediàtic amb la seva ex, Amber Heard. Davant del tribunal, l'intèrpret va reconèixer que fa temps que s'automedica i pren tota mena de substàncies. En aquella ocasió va explicar que ho fa per frenar "fantasmes i dimonis" que el turmenten des dels anys de joventut.

A més, declaracions d'alguns testimonis i imatges del que va passar hores abans del concert apunten que Johnny Depp va estar bevent alcohol. Per aquest motiu, alguns dels fans han culpat els seus excessos de la cancel·lació del concert.

Per acabar: Després de l'ensurt amb Johnny Depp, els Hollywood Vampires continuen la seva gira europea. En les últimes hores han fet parada a Alemanya, amb un concert a Wolfsburg i la reaparició de l'actor al damunt de l'escenari, sense cap altra explicació sobre els seus problemes mèdics.