La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Shakira causa furor a Puerto Rico amb un espectacular minivestit vermell

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant colombiana Shakira ha reaparegut durant aquesta última nit en uns premis de música que s'han celebrat a Puerto Rico.

Què sabem? Després de passar uns dies per Europa, Shakira torna a estar a Amèrica en companyia dels seus dos fills, Milan i Sasha, de deu i vuit anys respectivament.

Què ha passat? Ahir a la nit la cantant Shakira va ser la gran convidada en els Premis Joventut que es van celebrar a Sant Joan, a Puerto Rico. Una entrega de premis on l'ex de Gerard Piqué es va endur a casa fins a vuit guardons. La cantant va anar a la cerimònia amb els seus dos fills, Milan i Sasha, que s'han convertit en el seu gran pilar.

En profunditat: Per a l'ocasió la cantant Shakira va lluir un minivestit vermell espectacular. També es va posar unes ulleres de sol de color vermell, a conjunt, i unes altíssimes sabates de taló, també vermelles, amb gran plataforma. El cabell, per a l'ocasió, va optar per portar-lo sense cap mena de recollit, com a ella més li agrada. Durant l'entrega de premis la cantant va pronunciar un aplaudit discurs, que va agradar molt als seus seguidors. "Cada dia m'ajudeu a superar-me. Quan vaig tenir dubtes sobre mi mateixa em vau ajudar i quan em vaig sentir fràgil em vau emplenar de força", va dir.

A més: Shakira també va dedicar alguna cleca al seu ex, Gerard Piqué, recordant els últims mesos que va estar vivint a Barcelona, on es va sentir molt sola i quasi mai sortia de la seva mansió d'Esplugues de Llobregat. "Quan em vaig sentir sola em vau protegir i em vau mostrar la vostra lleialtat", va dir en referència als seus fans.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Per acabar: La cantant ha compartit a través del seu compte d'Instagram un vídeo amb una part del seu emotiu discurs. Els comentaris dels seus seguidors no s'han fet esperar i tothom ha aplaudit molt les seves paraules. Un vídeo que no para d'acumular reproduccions i que suma molts 'm'agrada'. L'haurà vist també Gerard Piqué?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira