La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

La vertadera relació entre Shakira i Lewis Hamilton: ella queda molt malament

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Des de fa temps es parla d'una possible relació sentimental entre Shakira i Lewis Hamilton. Uns rumors que van començar fa temps.

Què sabem? La cantant Shakira no para de ser notícia, ja sigui per coses relacionades amb la seva carrera laboral, per la seva delicada situació amb Hisenda o per temes relacionats amb la seva situació sentimental, després de la ruptura amb Gerard Piqué. I és que a la cantant no se la para de relacionar amb diferents famosos, tot i que de tots els noms que s'han dit el que sembla que té més números és l'estrella de bàsquet de Miami, Jimmy Butler.

Què ha passat? Laura Fa i Lorena Vázquez han donat totes les claus de la vertadera relació que existeix entre Shakira i Lewis Hamilton. Una història que deixa a Shakira en molt mal lloc i com una persona molt interessada a fer creure una cosa que realment no és. Lleig.

En profunditat: Les periodistes, en el seu pòdcast del diari El Periódico, han explicat que la que realment està interessada a fer creure que hi ha una història d'amor, però que no és així, és ella, Shakira. "Lewis Hamilton està moltes perquè ella vol fer creure que estan enamorats", han explicat les periodistes del cor. És per aquest motiu que Hamilton fa la seva vida, al marge de Shakira, i durant els últims dies ha estat vist en un iot a Eivssa acompanyat amb dues noies, l'actriu mexicana Eiza González i la tenista noruega Jenny Stray.

Per acabar: Els rumors de relació entre Shakira i Hamilton van començar fa uns mesos quan van coincidir a Miami amb motiu del Gran Premi de Fòrmula 1. Després es van deixar veure un altre cop junts passant un dia a Miami en alta mar, a bord d'un iot. Al cap d'unes setmanes tots dos van ser vistos a Barcelona menjant sushi en un caríssim restaurant de la capital, que es diu Parco. Finalment, fa pocs dies, van coincidir de nou a Londres amb motiu del Gran Premi de Gran Bretanya.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira