La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Lewis Hamilton s'ho passa pipa amb dues dones a Eivissa: ni rastre de Shakira

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El pilot de cotxes britànic, Lewis Hamilton, passa uns dies a l'illa pitiüsa, Eivissa, en molt bona companyia. Ho fa mentre gaudeix d'una refrescant jornada en alta mar en un iot només apte per a milionaris.

Què sabem? Des de fa temps s'especula amb una possible relació sentimental entre Lewis Hamilton i Shakira. Uns rumors que van començar fa mesos. De fet, en els Estats Units, diversos mitjans de comunicació asseguren que Lewis Hamilton seria el nou nòvio de Shakira, després de la seva ruptura amb Gerard Piqué, amb qui té dos fills, Milan i Sasha.

Què ha passat? Durant les últimes hores s'han fet virals unes imatges de Lewis Hamilton, en molt bona companyia, en un enorme iot a Eivissa. Unes fotos on el britànic presumeix de treballat cos i tatuatges, mentre s'ho passa pipa amb una coneguda tenista i també influencer, i una famosa actriu mexicana, que en un passat ha estat relacionada amb famosos com el cantant Maluma o el jugador de futbol, Cristiano Ronaldo.

En profunditat: Lewis Hamilton ha passat un cap de setmana de descans a Eivissa. Ho ha fet a bord d'un enorme iot i acompanyat d'un grup de persones. Tot i que el pilot britànic amb qui ha passat més estona ha estat amb dues dones. Una d'elles és la tenista Jenny Stray, que té 20 anys, de llarga melena rossa i que a les imatges llueix un biquini color daurat. L'altra és l'actriu mexicana Eiza González, que té 30 anys, de cabellera morena i que a les fotos apareix amb unes fosques ulleres de sol. Parlem d'això:

Per acabar: Va ser fa pocs dies quan Shakira i Lewis Hamilton van coincidir a Londres. La cantant i el pilot van ser vistos de festa fins a altes hores de la matinada en un famós i exclusiu club de la capital. Una festa que va servir per alimentar encara més els rumors sobre una possible relació entre ells dos. Tot i que les fotos de Lewis Hamilton a Eivissa demostrarien que entre ell i la cantant només hi hauria, de moment, una bona relació d'amistat. El temps dirà.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira