La Jungla
Foto: | Antena 3
Xarxes

Pablo Motos sorpren amb aquest vídeo de les seves vacances: "Shakira ho fa millor"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

El presentador d'Antena 3, Pablo Motos, es troba gaudint de les seves vacances d'estiu. Un descans que allargarà fins al proper mes de setembre, coincidint amb la nova temporada del seu programa nocturn.

Què sabem? Pablo Motos ha compartit a les seves xarxes socials un vídeo de com de bé s'ho passa durant les seves vacances. Una publicació del presentador valencià, nascut a Requena, que ha rebut comentaris de tota mena.

Què ha passat? Pablo Motos és un gran amant del món de l'esport. Durant l'any es posa en forma en el gimnàs i quan arriba l'estiu fa el mateix, però canvia el gimnàs pels esports d'aigua. Motos, en les seves xarxes, ha publicat un vídeo on apareix amb banyador practicant el wakesurf. Un esport similar al surf, on s'utilitza una petita embarcació per generar onades. Pablo Motos ha practicat aquest esport en el pantà de Sant Joan, a prop de Madrid.

En profunditat: "72 dies després de la meva operació de tríceps". Aquest és el missatge que Pablo Motos escriu a les xarxes socials juntament amb el seu vídeo. Una publicació per demostrar que està en plena forma, als seus 57 anys i després de trencar-se el tríceps a principis de maig i haver-se de sotmetre a una operació d'urgència. El vídeo del presentador és aquest:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pablo Motos (@pablomotos)

Per acabar: Els comentaris dels seus seguidors no s'han fet esperar. Especialment de tots aquells que no tenen la sort d'encara poder estar de vacances com el presentador. "Vigila", "Molt arriscat", "Vigila no et facis mal un altre cop", "Estàs molt blanc" o "Al pantà li falta aigua" són alguns dels comentaris que es poden llegir. Tot i que si hi ha un missatge que destaca per sobre la resta és el següent: "La Shakira ho fa millor". Un missatge amb mala bava perquè Pablo Motos i Shakira estan enfrontats i no es poden veure. La cantant és una aficionada al surf i no para de demostrar-ho a través de les seves xarxes. Durant els últims mesos ha canviat les platges del nord d'Espanya, on anava quan vivia a Barcelona, per les de Miami, on viu ara amb els seus dos fills.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Shakira Antena 3