La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Shakira encén les xarxes socials: quatre fotos brutals dins d'una banyera

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La cantant es troba de nou a Miami després de passar uns dies per Europa, on ha visitat París, Londres i també Barcelona, tot i que durant poca estona, per deixar els seus fills amb Gerard Piqué i després recollir-los.

Què sabem? La cantant no para de publicar fotos seves a les seves xarxes socials, durant els últims mesos, demostrant que està millor i més guapa que mai després de la ruptura amb Gerard Piqué. Una delicada situació que durant mesos li ha passat factura, però que sembla que ara ja té coll avall.

Què ha passat? La cantant ha encès les xarxes amb les quatre fotos que ha publicat durant les últimes hores. Unes fotos on Shakira llueix espectacular dins d'una banyera. Unes imatges que no paren de rebre comentaris i tota mena de reaccions per part dels seus seguidors.

En profunditat: "Fotos a la banyera". Aquest és el missatge que la cantant del Waka Waka escriu en el seu compte d'Instagram, on acumula més de 87 milions de seguidors. Unes fotos fetes pel seu amic i fotògraf Nicolas Gerardin, el mateix que fa uns dies li va fer unes fotos en un ascensor. La cantant llueix una samarreta negra de màniga curta, uns texans amb una espècie de brodat de color negre i el cabell sense recollir. Les fotos de Shakira dins d'una banyera de marbre blanc són aquestes:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Per acabar: "Jo vull ser aigua", "Ets una reina", "Continua així d'imponent", "Déu meu", "Quina sensualitat", "Guapíssima" o "Espectacular". Aquests són només alguns dels molts comentaris que es poden llegir a la darrera publicació de Shakira en el seu compte d'Instagram, que acumula més de 520.000 'm'agrada'. Unes fotos que segurament també hauran agradat molt a Jimmy Butler, l'amic especial de Shakira amb qui es diu que podria tenir una relació sentimental i amb qui s'ha vist durant el seu pas per Londres per gaudir d'una cita per a dos.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira