La Jungla
Foto: | EFE
Xarxes

Shakira s'enfada amb aquesta pregunta íntima que li fan davant dels seus fills: vídeo

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | EFE

La cantant Shakira es troba de nou a Miami després de passar uns dies molt intensos per Europa, on ha visitat París, Londres i també Barcelona, tot i que durant molt poca estona.

Què sabem? Shakira s'ha emprenyat amb la pregunta que un periodista de Miami li ha fet a la cantant quan ha arribat als Estats Units. Una pregunta íntima que el periodista li ha fet a Shakira mentre estava amb els seus dos fills, Milan i Sasha.

Què ha passat? La cantant Shakira intenta mantenir les formes i sempre mostrar la seva millor versió, tot i les preguntes que constantment li fan els periodistes i la pressió mediàtica a la qual està sotmesa. Unes bones maneres que durant les últimes hores ha perdut. I és que a la cantant no li ha fet cap mena de gràcia la pregunta que un periodista d'un programa de televisió de Miami li ha fet relacionada amb la seva vida íntima.

En profunditat: Un periodista ha volgut saber com està Shakira, en l'àmbit sentimental. I és que des que es va separar de Gerard Piqué a la cantant no se la para de relacionar amb diferents homes. Tot i que recentment s'ha sabut, gràcies a Laura Fa i Lorena Vázquez, que entre Shakira i Lewis Hamilton, que es deia que hi podia haver una relació sentimental, no hi ha res de res. "Shakira et donaràs una nova oportunitat en l'amor?", aquesta és la pregunta que li ha plantejat el periodista. La resposta de la cantant, a continuació en el vídeo:

Per acabar: De tots els homes que es diuen que podrien tenir una relació especial amb Shakira, n'hi ha un que destaca per sobre la resta. Parlem del jugador de bàsquet de l'equip Miami Heat, Jimmy Butler. Els rumors entre la cantant i l'esportista van començar a principis d'abril, quan Shakira va mudar-se a Miami per començar una nova vida. Des de les hores han anat a més. L'últim que se sap és que Shakira i Jimmy van tenir una cita molt romàntica a Londres. Nova parella?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira