La Jungla
Laura Fa, durant la seva etapa a 'Sálvame'
Foto: Laura Fa, durant la seva etapa a 'Sálvame' | Telecinco
Televisió

Laura Fa també deixa Telecinco i marxa a Antena 3: la seva nova feina amb una altra catalana

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Laura Fa, durant la seva etapa a 'Sálvame'
Foto: Laura Fa, durant la seva etapa a 'Sálvame' | Telecinco

Laura Fa s'afegeix a la llista de presentadors i col·laboradors que abandonen el vaixell de Mediaset per marxar a Antena 3. Rostre habitual de La fábrica de la tele, amb el final de Sálvame la periodista badalonina ha decidit canviar de cadena, i fitxa pel programa de la catalana més famosa de la competència: Espejo público, amb Susanna Griso.

Què en sabem? Tal com ha avançat El País en les últimes hores, Laura Fa se'n va amb Susanna Griso per parlar, com sempre, de la crònica social. Ho farà amb dos companys nous, Gonzalo Miró i Pilar Eyre, que mantindrà també les seves aparicions setmanals al programa Tot es mou de TV3 per tractar els temes d'actualitat de la família reial espanyola.

En detall: Com la seva nova companya Pilar Eyre, Laura Fa també continuarà a TV3 fent de tertuliana dels temes del cor, en aquest cas una tarda a la setmana amb Agnès Marquès a Planta baixa.

A més, el fitxatge de Laura Fa per Espejo público no és l'única gran novetat de Susanna Griso per la nova temporada. Aquesta mateixa setmana s'ha conegut també la incorporació de Miquel Valls, ex de 8tv i actual presentador de Telecinco, que deixa Mediaset després de nou anys per ser el nou copresentador dels matins d'Antena 3.