La Jungla
Susanna Griso, en una imatge a 'Espejo público'
Foto: Susanna Griso, en una imatge a 'Espejo público' | Antena 3
Televisió

Susanna Griso fitxa un presentador de Telecinco, català i ex de 8tv, per fer tàndem al matí

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Susanna Griso, en una imatge a 'Espejo público'
Foto: Susanna Griso, en una imatge a 'Espejo público' | Antena 3

Renovació als matins d'Antena 3, amb el fitxatge d'un nou copresentador que farà parella amb Susanna Griso. A partir d'aquest mes de setembre, Espejo público comptarà amb una cara nova, ex de 8tv i actualment a Telecinco: Miquel Valls.

Què en sabem? Tal com ha avançat el portal Algo pasa TV, Miquel Valls deixa Unicorn –la productora d'Ana Rosa Quintana– i Mediaset després de nou anys per marxar a Antena 3 i presentar amb Susanna Griso un renovat Espejo público.

En detall: Miquel Valls té un ampli recorregut a les televisions de Catalunya, des del 8Maníacs de 8tv al TVist de TV3. En els últims anys, el periodista ebrenc s'ha consolidat també nivell estatal fent primer de reporter a El programa de Ana Rosa i finalment presentant formats com Ya es mediodía o Cuatro al día.

Per acabar: El fitxatge de Miquel Valls per part d'Antena 3 és l'enèsim cop a Telecinco, que no atura la sagnia d'audiència. Un dels casos més sonats és el de Sonsoles Ónega, que des de l'octubre presenta amb èxit a les tardes Y ahora Sonsoles. Una fuga que ha obert la porta a d'altres, com el recent salt a Antena 3 de Beatriz Cortázar i Paloma García Pelayo, fins ara dues col·laboradores destacades d'Ana Rosa Quintana.