La Jungla
Nerea Pérez de las Heras, a l'Hospital Son Espases de Palma
Foto: Nerea Pérez de las Heras, a l'Hospital Son Espases de Palma | Instagram
Famosos

La humorista Nerea Pérez de las Heras perd la cama en un greu accident a Menorca

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Nerea Pérez de las Heras, a l'Hospital Son Espases de Palma
Foto: Nerea Pérez de las Heras, a l'Hospital Son Espases de Palma | Instagram

Nerea Pérez de las Heras ha tornat a néixer després de patir un greu accident marítim a Menorca, que ha estat a punt de costar-li la vida i que finalment ha provocat l'amputació d'una part de la cama dreta. Així ho ha explicat ella mateixa, quan fa més d'un mes que és a l'hospital.

Què en sabem? Aquest dilluns al matí, la humorista i presentadora de Lo Normal de Cadena SER ha fet públic a les xarxes socials que el 23 de juliol, mentre els ciutadans votaven a les eleccions generals, ella va tenir un accident a la mar pel qual ha estat tot aquest temps hospitalitzada, primer a l'Hospital Mateu Orfila de Maó i més tard al Son Espases de Palma. 

En detall: Nerea Pérez de las Heras va necessitar tres cirurgies d'urgència i un bypass que no va funcionar, abans que finalment l'equip mèdic que l'ha estat tractant va decidir amputar una part de la cama dreta el 28 de juliol, quan feia cinc dies de l'accident.

Què diu?

  • "Em van treure de l'aigua, que era una sopa vermella al nostre voltant, i em vaig fer un torniquet".
  • "No hem estat més espavilades en la vida. Em vaig mantenir alerta, conscient i orientada durant hores, fins al primer quiròfan".
  • "M'acabo d'adonar que fa un mes que vaig començar una nova vida de cyborg. Malgrat que no n'havia dit res, no ha estat un mes de silenci, sinó de soroll de màquines, missatges i trucades que em mantenien viva".
  • "Surto d'aquesta dient que visca la sanitat pública, la vida, la meva nòvia espartana, els meus germans i el meu instint de supervivència d'escarabat indestructible".

A més, la periodista madrilenya ha aprofitat el seu missatge per agrair la feina als treballadors de l'hospital i per dedicar unes paraules a la seva nòvia Ana, que no s'ha separat del seu costat. "No ha parat de treure aigua cada minut des del dia 23. L'Ana m'ha cuidat amb una força i una alegria mai vistes. Amor meu", ha expressat abans d'apuntar: "Peus, per què us vull si tinc ales per volar?".

Per acabar: El comunicat de Nerea Pérez de las Heras he generat una onada de reaccions a les xarxes socials i una allau de solidaritat, amb els millors desitjos per una ràpida recuperació de part de personalitats de Catalunya i Espanya com Ada Colau, Irene Montero, Héctor Bellerín, Mónica Carrillo, Carolina Iglesias o Henar Álvarez.