La Jungla
Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Rauw Alejandro torna a Barcelona: el motiu del viatge després de trencar amb la Rosalía

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Rauw Alejandro es prepara per tornar a Barcelona, un mes després que transcendís públicament la seva ruptura amb Rosalía. Refugiat en la seva família les últimes setmanes, el cantant porto-riqueny viatjarà a Catalunya en ple dol per la separació i com a part de la seva gira.

Què en sabem? Divendres 1 de setembre, Rauw Alejandro farà un concert al Palau Sant Jordi en la seva gira Saturno. Serà la seva primera actuació a la capital catalana després de trencar amb la Rosalía i de deixar el pis que compartien a la Casa Burés. Res a veure amb la situació sentimental que travessava un any enrere, quan va fer el seu últim concert a Barcelona, a l'RCDE Stadium i amb la seva ex entre el públic.

En detall: Més enllà que sigui a Barcelona, el concert de Rauw Alejandro desperta un interès afegit arran de la recent publicació de Hayami Hana, la cançó d'amor dedicada a Rosalía després de la ruptura. Encara amb la incògnita de si la cantarà o no, en els seus últims espectacles l'artista ha inclòs altres temes que també tenen una forta càrrega emocional per ell, com Vampiros i Beso, totes dues fetes conjuntament amb la seva ex per anunciar el seu compromís.

Un altre apunt: Rauw tornarà a Catalunya quan es van coneixent nous detalls de la ruptura. Fa pocs dies es va conèixer que la decisió la va prendre Rosalía a finals del mes de juny, dies més tard de la seva visita a El Hormiguero on va parlar dels plans de boda. En aquell moment, la cantant era a Barcelona i el seu nòvio a Puerto Rico. Ell tenia previst viatjar a França, i ella li va trucar per demanar-li de veure's perquè havien de parlar. Es van reunir al pis de luxe que compartien a l'Eixample de Barcelona, i allà ella va comunicar la seva intenció de finalitzar la relació.

Per acabar: Mentre Rauw Alejandro prepara les maletes per tornar a Barcelona, fa setmanes que no se sap res de la Rosalía. Després del seu últim concert a París a finals de juliol, la de Sant Esteve Sesrovires va emetre un breu comunicat demanant respecte quan va trencar amb el seu nòvio. Malgrat que no ha donat cap pista d'on pot ser, algunes veus apunten que podria haver viatjat a Miami per compondre noves cançons quan encara té les emocions a flor de pell pel moment sentimental delicat que travessa.

Categoria: La Jungla