La Jungla
Ingrid Engen i Mapi León, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Ingrid Engen i Mapi León, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Mapi León i Ingrid Engen, juntes de nou a Barcelona: "El meu lloc preferit"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ingrid Engen i Mapi León, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Ingrid Engen i Mapi León, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Ingrid Engen ja és a Barcelona, després de prop d'un mes a Nova Zelanda pel Mundial Femení de Futbol. Amb l'eliminació de la Selecció Noruega davant del Japó, la migcampista blaugrana ha acabat la seva aventura a la competició i ha tornat a Catalunya, on l'esperava Mapi León.

Què en sabem? Aquest diumenge al vespre, Ingrid Engen ha confirmat la seva tornada a Barcelona amb una fotografia des del terrat de casa i durant la posta de sol. "Hora preferida al meu lloc preferit", ha escrit la futbolista nòrdica. Entre les respostes, un cor taronja de la seva nòvia, Mapi León, que ha passat setmanes esperant-la. "Et trobo a faltar, princesa", li deia fa pocs dies.

D'on venim? Abans que Ingrid Engen marxés a Nova Zelanda, la parella va passar uns dies de vacances entre Eivissa i Noruega. Després de gaudir de les aigües cristal·lines de l'illa pitiüsa, la parella de futbolistes va volar a Escandinàvia per veure els Engen. Mapi va ser a Trondheim, la localitat natal de la seva nòvia, per veure la sogra i el cunyat, i van acabar el seu viatge juntes a Oslo. Allà, l'Ingrid es va concentrar amb la seva selecció i la Mapi va tornar a Barcelona.

En detall: El 5 d'agost, Ingrid Engen veia truncat el seu somni de guanyar el Mundial, després de perdre 3-1 amb el Japó en el partit de vuitens de final que es va disputar a Wellington, la capital neozelandesa. Pel que fa a la Mapi León, la jugadora aragonesa del Barça no ha jugat amb la Roja perquè encara manté el seu pols amb el seleccionador Jorge Vilda. Tampoc hi han anat altres blaugranes com Clàudia Pina ni Patri Guijarro; en canvi, sí que hi són Alexia Putellas, Ona Batlle, Aitana Bonmatí i Mariona Caldentey, que aquest dimarts es juguen el passi a la final amb el partit contra Suècia.

Categoria: La Jungla