La Jungla
Mapi León i Ingrid Engen, en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Mapi León i Ingrid Engen, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Mapi León i Ingrid Engen, separades pel Mundial: "Et trobo a faltar, princesa"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Mapi León i Ingrid Engen, en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Mapi León i Ingrid Engen, en una foto de les seves xarxes socials | Instagram

Mapi León i Ingrid Engen no es veuen des de principis de juliol, quan la noruega va haver de fer les maletes per marxar a Nova Zelanda pel Mundial de Futbol. Gairebé un mes després, les dues comparteixen missatges d'enyorança a les xarxes socials.

Què en sabem? Aquest cap de setmana, Mapi León ha compartit les fotos que li han fet durant una entrevista a Jot Down Magazine. La blaugrana no ha viatjat a les Antípodes amb La Roja, enfrontada encara amb el seleccionador Jorge Vilda, i aprofita per complir amb altres compromisos professionals. Des de l'altra punta del món, la seva nòvia Ingrid Engen reacciona.

Què diu? Amb un breu missatge d'Instagram, la futbolista noruega recorda a la Mapi com la troba a faltar. "Miss that face", escriu en anglès (trobo a faltar aquesta cara). Un missatge d'amor que obté la resposta de la seva nòvia. León respon així: "I miss you my princess" (et trobo a faltar, princesa).

D'on venim? Abans que Ingrid Engen marxés a Nova Zelanda, la parella va passar uns dies de vacances entre Eivissa i Noruega. Després de gaudir de les aigües cristal·lines de l'illa pitiüsa, la parella de futbolistes va volar a Escandinàvia per veure els Engen. Mapi va ser a Trondheim, la localitat natal de la seva nòvia, per veure la sogra i el cunyat, i van acabar el seu viatge juntes a Oslo. Allà, l'Ingrid es va concentrar amb la seva selecció i la Mapi va tornar a Barcelona.

Categoria: La Jungla