La Jungla
Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Shakira es cola a la Kings League de Gerard Piqué (i ell reacciona així)

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 1 d'agost de 2023. 09:38
Temps de lectura: 2 minuts
Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Gerard Piqué ha viscut aquest cap de setmana el seu gran moment, la final de la Kings League i la Queens League al Cívitas Metropolitano de Madrid. Amb una anècdota inesperada pel públic: la veu de Shakira s'ha colat pels altaveus de l'estadi durant l'actuació de Manuel Turizo.

Què en sabem? El xou de Manuel Turizo, davant de 57.000 persones, just abans de la final masculina, era un dels moments més esperats de la nit. Entre altres motius, pel morbo de saber si cantaria o no Copa vacía, el nou tema conjunt amb Shakira que la colombiana aprofita per carregar una vegada més contra Gerard Piqué. Efectivament, l'artista va interpretar el seu hit des de l'escenari mentre la veu de la seva companya ressonava amb força per la megafonia.

En detall: Conscient que totes les mirades se centrarien en ell, Piqué va decidir sortir pel túnel de vestidors abans que Turizo comencés el seu espectacle, i va tornar a entrar al camp més tard. L'exfutbolista no s'hi va apropar quan va acabar l'actuació, i finalment va ser el cantant qui va anar a buscar-lo per saludar.

Reaccions: Com no podia ser d'una altra manera, els noms de Piqué, Shakira i Turizo es van col·locar de seguida entre els trending topics més compartits a les xarxes socials, amb milers de comentaris sobre si és –o no– una provocació que l'exfutbolista fes sonar la veu de la seva ex a la seva pròpia competició. Una forma de deixar clar que li és igual el que diran, mentre la mare dels seus fills continua cantant contra ell. 

D'on venim? Després de les seves últimes cançons contra Piqué, Shakira va publicar a finals de juny Copa vacía. La lletra deixa entreveure que estava farta que l'exfutbolista estigués més pendent de la feina que d'ella, que estava totalment bolcat en els negocis i la tenia oblidada. En només un mes, el videoclip té més de 56 milions de visualitzacions a YouTube.