La Jungla
Joan Carles, aquest dijous a Sanxenxo
Foto: Joan Carles, aquest dijous a Sanxenxo | EFE
Casa reial

Joan Carles es fa una cara nova a Abu Dhabi: reapareix totalment transformat a Sanxenxo

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Joan Carles, aquest dijous a Sanxenxo
Foto: Joan Carles, aquest dijous a Sanxenxo | EFE

Un any més per aquestes dates, Joan Carles I ha tornat a Espanya des del seu exili a Abu Dhabi per participar a les regates de Sanxenxo. Aquesta vegada, amb una gran sorpresa pels que l'han vist: l'emèrit ha reaparegut amb una cara nova, molt rejovenit després de passar per les mans d'un cirurgià plàstic.

Què en sabem? Després de reaparèixer a Sanxenxo aquesta mateixa setmana, han estat molts els comentaris que han omplert les xarxes socials sobre la nova cara de l'exmonarca. Amagat rere unes ulleres de sol i una gorra, a les fotos es pot veure de forma clara que està força rejovenit. Aquesta és la nova cara de Joan Carles I:

En detall: Sorpresa com tantes altres persones, Pilar Eyre ha parlat amb l'entorn de Joan Carles. Els amics que l'han rebut a Galícia també expliquen que està molt canviat i que s'han sorprès molt de veure'l tan jove.

A més, segons ha pogut saber Pilar Eyre d'una amiga cirurgiana que ha analitzat les fotografies, sembla que Joan Carles es podria haver fet un tractament de factors de creixement o plasma enriquit amb plaquetes, que consisteix a agafar sang del pacient, centrifugar-la per extreure'n els factors que intervenen en el rejoveniment facial i per últim tornar-la a injectar. Segurament, el rei emèrit també s'hagi punxat injeccions d'àcid hialurònic i col·lagen.

Context: Aquesta no és la primera vegada que Joan Carles recorre a tractaments estètics per canviar-se la cara. Cal recordar que pels volts del 2000 va començar a freqüentar la Clínica Planas de Barcelona, i que va arribar a comprar un apartament allà mateix per anar-hi periòdicament a fer-se tractaments antiaging. En aquella època va conèixer Corinna. És per això que Pilar Eyre creu que hi podria haver una nova senyora a l'horitzó de l'exmonarca: "El rei torna a ser al mercat i per això es fa aquests tractaments".

Per acabar: Joan Carles ha tornat a Espanya per tercera vegada des que va marxar a viure als Emirats fugint dels escàndols amb Hisenda. L'exrei tenia la intenció d'instal·lar-se un altre cop al país durant els mesos de tardor, amb un nou govern del PP després de les eleccions del 23-J. Però el resultat de les urnes li ha jugat una mala passada, perquè finalment sembla que no hi haurà canvi de govern a la Moncloa, i els seus plans de tornada ara han quedat a l'aire.

Categoria: La Jungla