La Jungla
Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les xarxes socials | Instagram
Famosos

FOTOS: Així és La Morera, el casalot de Rosalía i Rauw per 2 milions d'euros a Manresa

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les xarxes socials | Instagram

La separació entre Rosalía i Rauw Alejandro, quan portaven tres anys i mig de relació i anaven de casar-se, obre moltes incògnites. Primer, el que ha pogut passar entre ells, després que el porto-riqueny hagi desmentit la infidelitat; i segon, com resoldran alguns dels assumptes que comparteixen. Entre ells, el futur de La Morera.

Què en sabem? Rosalía i Rauw Alejandro van comprar el 2022 la masia La Morera, un palauet modernista ubicat al camí de Rajadell, als afores de Manresa, que els va costar 2.190.000 euros. La construcció, de principis del segle XX, és obra de l'arquitecte Ignasi Oms i Ponsa, i està catalogada com un Bé d'Interès Local.

En detall: La casa de Rosalía i Rauw a la capital del Bages fa 2.624 metres quadrats i compta amb deu habitacions, un pati i zona de barbacoa, piscina i jacuzzi. A més, al seu voltant hi ha 30 hectàrees de terreny propietat de la parella. Aquestes són les fotos del casalot dels cantants.

D'on venim? Amb la notícia de la separació entre Rosalía i Rauw, han crescut els rumors sobre una possible infidelitat d'ell que hauria provocat el final abrupte de la relació. Una hipòtesi que ha guanyat adeptes els últims dies, després que alguns testimonis hagin assegurat a Twitter haver vist com el nòvio de la catalana li era infidel amb una model anomenada Valeria Duque. En les últimes hores, Rauw ha desmentit aquestes informacions i ha negat que hi hagi terceres persones implicades.

Per acabar: Rosalía i Rauw Alejandro es van conèixer als Grammy Llatins a Las Vegas el 2019, i van començar a sortir un mes més tard. Tot i això, no va ser fins al 2021 que va transcendir públicament que eren parella. Des de fa mesos, vivien junts en un pis a la Casa Burés de Barcelona. En aquest edifici modernista, al bell mig de la Dreta de l'Eixample, es lloguen diversos habitatges de luxe només accessibles a persones amb un altíssim poder adquisitiu: el preu de cadascun es troba entre els 9.500 i els 11.500 euros mensuals.

Categoria: La Jungla