La Jungla
Albert Rivera i Malú, en una imatge a la televisió
Foto: Albert Rivera i Malú, en una imatge a la televisió | Telecinco
Famosos

Albert Rivera i Malú es retroben després de la ruptura: pla amb la filla i l'exsogra

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Albert Rivera i Malú, en una imatge a la televisió
Foto: Albert Rivera i Malú, en una imatge a la televisió | Telecinco

Albert Rivera i Malú continuen les seves vides per separat, després que el passat mes de juny se'n confirmés la ruptura. L'exlíder de la fracassada Ciutadans i la cantant s'han retrobat a Madrid en un pla familiar amb la seva filla Lucía.

Què en sabem? Segons ha avançat la revista Semana, Rivera i Malú han estat vistos sopant amb la seva filla. També hi havia la mare de la cantant, Pepi Benítez, i un nebot. La reunió s'hauria fet, amb absolut ambient de cordialitat, a Juancho's BBQ, una concorreguda hamburgueseria de Majadahonda, als afores de Madrid.

En detall: L'aparent bona sintonia entre Rivera i Malú xoca de ple amb les darreres informacions que es tenen de l'exparella, i que ha explicat recentment el periodista Luis Rollán. Amic íntim de la cantant, ha assegurat a Fiesta de Telecinco que no mantenen cap tipus de contacte i que la relació està totalment trencada pel desgast que ha patit en els últims mesos.  

D'on venim? Després que el programa Socialité de Telecinco avancés a mitjans de juny la notícia de la separació, hi ha hagut confusió pel que fa a les versions del que hauria passat. Des de l'entorn de Malú s'ha donat a entendre que és una dona separada i fa vida de soltera, mentre que en les últimes setmanes el cercle de Rivera ha negat la ruptura i ha assegurat que encara estan junts. Per part seva, l'expolític s'ha negat a respondre sobre aquest tema a la premsa.

Per acabar: Més enllà dels plans familiars pel bé de la seva filla, Rivera sembla que ara comença a superar també la ruptura. Fins al punt que fa pocs dies s'ha parlat de la possibilitat que hagués flirtejat al Granca Live Fest de Gran Canària amb Melisa Rodríguez, excompanya a Ciutadans. Abans, l'exdiputat va ser vist a Sevilla, molt còmplice, amb una altra dona durant la festa d'aniversari d'un amic. En aquest cas es tracta de Fiona Ferrer, empresària barcelonina del sector de la moda.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos