La Jungla
Albert Rivera no respon a la premsa sobre Malú
Foto: Albert Rivera no respon a la premsa sobre Malú | Europa Press
Famosos

Tensió entre Albert Rivera i la premsa per la ruptura amb Malú: "Per favor, no em perseguiu"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Albert Rivera no respon a la premsa sobre Malú
Foto: Albert Rivera no respon a la premsa sobre Malú | Europa Press

Albert Rivera i Malú han tallat, després de quatre anys de relació i una filla de tres anys en comú. Malgrat els rumors de crisi que han acompanyat la parella des que van començar, aquesta és la bona. Una situació sobre la qual no s'ha pronunciat cap dels dos, però sí que ho ha fet el seu entorn. Preguntat sobre això, l'exlíder de Ciutadans ha protagonitzat un moment de tensió amb la premsa.

Què en sabem? Les imatges són de fa una setmana, però no ha estat fins ara que Europa Press les ha compartit públicament. Rivera es va deixar veure primer a la presentació del nou llibre d'Aldo Comas, i va evitar respondre sobre la ruptura adduint que només era allà per donar suport al seu amic. L'endemà la situació va ser un pèl més tensa. Després de sortir d'un jutjat de Madrid, un equip de la mateixa agència de notícies el va aturar al carrer per preguntar sobre Malú, i ell no s'ho va prendre gens bé.

Què diu Albert Rivera? Després de respondre preguntes sobre un plet amb Martínez-Echevarría, Rivera evita parlar de Malú i la seva separació, en un intercanvi de paraules força incòmode amb un periodista que el seguia.

  • "Per favor, no em feu un seguiment. He fet un canutasso i ja he contestat".
  • "Ho demano siusplau, ja us he atès. Ara no em perseguiu pel carrer perquè estic treballant".

En detall: Aquest cap de setmana, el periodista del cor Luis Rollán, molt amic de Malú, ha confirmat al programa Fiesta de Telecinco la ruptura de la parella. Segons el col·laborador, el motiu de la separació ha estat "el desgast de la relació". Un trencament del que no creu que hi hagi volta enrere, malgrat que assegura que tots dos mantenen encara "l'afecte i el respecte" necessari pel fet de tenir una filla petita.

A més, Rollán ha apuntat que la ruptura és molt recent, i que Rivera ha marxat fa molt poc de la casa familiar.

D'on venim? Després que fa deu dies el programa Socialité de Telecinco avancés la notícia de la separació, hi ha hagut confusió pel que fa a les versions del que hauria passat. Des de l'entorn de Malú s'ha donat a entendre que és una dona separada i fa vida de soltera, mentre que en els últims dies el cercle de Rivera ha negat la ruptura i ha assegurat que encara estan junts.

Categoria: La Jungla