La Jungla
Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Així és Valeria Duque, la model que relacionen amb Rauw Alejandro per la ruptura amb Rosalía

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Rosalía i Rauw Alejandro han evitat pronunciar-se públicament sobre la seva ruptura, després de tres anys i mig de relació i quan ja havien anunciat el seu compromís. Sense que hagin donat cap explicació del que passat, les especulacions han començat a inundar les xarxes socials, i ja es parla d'una possible infidelitat del porto-riqueny.

Què en sabem? Molts fans de la parella han pensat que, si només fa quatre mesos que anunciaven que es casaven, i ara trenquen de forma sobtada, podria ser que hi hagués una tercera persona. Una hipòtesi que ha guanyat adeptes en les últimes hores, quan alguns testimonis han assegurat a Twitter que havien vist com el nòvio de la catalana li havia estat infidel amb una model anomenada Valeria Duque.

En detall: Segons aquestes persones, Rauw i Valeria Duque haurien tingut una aventura després del concert que ell va donar el passat mes de maig a Mèxic. Aleshores feia dos mesos que s'havia compromès amb la Rosalía. Les mateixes informacions apunten que el manager del cantant no només n'era conscient, sinó que va facilitar el contacte entre ells. 

A més, aquests testimonis diuen també que Rauw hauria intentat retrobar-se amb la Valeria després de ser infidel la primera vegada, però que hauria estat ella qui ho hauria rebutjat perquè no li agrada repetir.

Qui és Valeria Duque? Valeria Duque és una model colombiana, originària de la ciutat de Medellín, molt coneguda al seu país. Tot i que, més enllà de les passarel·les, el que li ha aportat fama ha estat la seva participació en realities de televisió. Té 31 anys i acumula més d'1,3 milions de followers a Instagram, una xifra que s'ha disparat en més de 100.000 seguidors nous les últimes hores, atrets per la curiositat de si realment és l'amant de Rauw Alejandro.

Per acabar: Segons la revista People, Rosalía i Rauw Alejandro han tallat la seva relació després de tres anys i mig. "Les fonts diuen que, malgrat l'amor i el respecte que els cantants tenen l'un per l'altre, tots dos han acordat acabar amb el seu compromís", publica. La parella es va conèixer als Grammy Llatins a Las Vegas el 2019, i van començar a sortir un mes més tard. Tot i això, no va ser fins al 2021 que va transcendir públicament que estaven junts.