La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

Agnès Marquès de vacances amb el marit i la seva filla Olívia: sabem on està

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

Els presentadors de TV3 es troben lluny dels platós de televisió gaudint de les seves vacances d'estiu. Una d'elles és Agnès Marquès, que està passant uns dies molt familiars amb la seva parella i filla.

Què sabem? Agnès Marquès està desconnectant a la vora de la platja, després de tota una temporada al capdavant del programa Planta Baixa, de les tardes de TV3. Un programa d'actualitat que tornarà a la televisió el pròxim dia 4 de setembre.

Què ha passat? Agnès Marquès és molt reservada amb la seva vida privada, però, de tant en tant, penja fotos a les xarxes de les persones que més estima. I això ha fet durant les últimes hores per presumir de família i també del lloc perfecte que ha escollit per anar de vacances i combatre les altes temperatures.

En profunditat: La presentadora, amb la seva parella i filla Olívia, de melena rossa, es troben de vacances lluny de Catalunya. La família ha escollit el país veí, Portugal, per passar uns dies de desconnexió i descansar. Recentment, han visitat l'illa de Tavira, que es troba en el sud de Portugal, coneguda per les seves platges de sorra blanca. La presentadora, en el seu Instagram, ha publicat una bonica estampa familiar. És la següent:

Per acabar: De cara a la nova temporada el programa Planta Baixa, que tornarà a presentar Agnès Marquès, patirà canvis importants. Un d'ells serà el plató, diferent i renovat. L'altre serà l'horari. I és que la cadena pública ha pres la decisió de retallar la durada del programa per intentar millorar les dades d'audiència de la cadena. Així les coses, Planta Baixa, a partir del setembre, començarà més tard i acabarà més d'hora. El nou horari serà des de dos quarts de sis fins a un quart de vuit aproximadament.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: TV3