La Jungla
Mapi León i Ingrid Engen, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Mapi León i Ingrid Engen, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Mapi León i Ingrid Engen passegen el seu amor per Oslo: l'àlbum de fotos de la parella

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Mapi León i Ingrid Engen, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Mapi León i Ingrid Engen, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Mapi León i Ingrid Engen han passat els seus últims dies de vacances juntes a Oslo, abans que la centrecampista noruega del Barça s'incorporés als entrenaments de la seva selecció previs al Mundial. Mentre la seva nòvia s'hi ha quedat, la Mapi ha tornat aquest dimecres a Barcelona. 

En detall: Després de dues setmanes a Noruega, Mapi i Ingrid han donat per acabat el seu romàntic viatge fent parada a Oslo. Una escapada que han compartit als seus perfils d'Instagram. Fotos al centre de la ciutat, passejant pels seus carrers i compartint àpats suculents. Aquestes són les imatges de l'àlbum de la parella a la capital noruega:

A més, Mapi i la seva nòvia van començar el seu viatge a finals de juny a la localitat noruega de Trondheim, d'on és originària l'Ingrid. Allà hi viu encara la seva família. De fet, totes dues s'han trobat aquests dies amb la mare i el germà d'Engen.

D'on venim? Mapi León i Ingrid Engen són parella després d'haver-se conegut al vestidor del Barça, on la noruega va arribar el 2021. Amor a primera vista, que mesos més tard omplia portades amb el petó que es van fer les dues a l'Eurocopa de 2022. "Europetó", van titular aleshores molts mitjans esportius i la premsa del cor.

Un altre apunt: Acabades les vacances, Ingrid Engen s'ha quedat a Noruega per concentrar-se amb la seva selecció, mentre que Mapi León ha tornat a Barcelona però no anirà amb La Roja. La central aragonesa es manté ferma en el pols contra Jorge Vilda, i no serà al Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda que comença el 20 de juliol. Tampoc hi aniran Clàudia Pina ni Patri Guijarro; en canvi, finalment sí que ho faran Alexia Putellas, Ona Batlle, Aitana Bonmatí i Mariona Caldentey.

Categoria: La Jungla