La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

La luxosíssima lluna de mel del fill petit d'Artur Mas i la seva parella: fotos

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La parella es va casar a principis de juliol en una cerimònia a Menorca, que es va celebrar durant la tarda i nit, on no va faltar de res.

Què sabem? Quasi un mes després del seu casament, el jove matrimoni ha fet les maletes i ha marxat de viatge, molt lluny, per celebrar la seva lluna de mel. Un viatge caríssim i ple de luxe per celebrar una nova etapa en la seva vida.

Què ha passat? El fill d'Artur Mas, que es diu igual que el seu pare, i la seva dona, Griselda, es troben gaudint de la seva esperada lluna de mel. Tots dos es troben a Colòmbia, país conegut pel seu cafè i també per la cantant Shakira, entre altres. Un viatge no apte per a totes les butxaques, que tots dos estan esprement al màxim.

En profunditat: Ha estat ella, Griselda, que treballa com a metge, qui ha publicat diverses fotografies de la seva lluna de mel. Ho ha fet a través del seu compte d'Instagram amb fotos precioses d'ella i el seu marit i també dels paisatges del país colombià. Durant les últimes hores tots dos han aprofitat per visitar una plantació de cafè ubicada a la zona de Pereira. Fotos de la parella i de les impressionants vistes:

Per acabar: Pocs dies després de casar-se a Menorca, la jove Griselda, també a través del seu compte d'Instagram, va publicar diverses fotografies del seu dia més especial amb el fill d'Artur Mas a Menorca. Unes imatges del seu casament on apareixen familiars i amics i també es pot veure l'espectacular finca on es van casar. "La millor conquesta de la meva vida. 1 de juliol de 2023", va escriure la jove, molt enamorada del fill d'Artur Mas, que té la seva pròpia clínica de podologia a la part alta de Barcelona.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Artur Mas