La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

La nòvia del fill petit d'Artur Mas obre l'àlbum de fotos del casament a Menorca

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Griselda March, la nòvia i ara dona del fill petit d'Artur Mas, que es diu igual que el seu pare, ha obert l'àlbum íntim del dia del seu casament a Menorca amb fotos precioses.

Què sabem? Artur Mas ja té els seus tres fills casats. L'últim a fer-ho ha estat el seu fill petit, que es diu Artur, que es va casar a principis de juliol, concretament el dia 1, amb la seva parella de tota la vida, Griselda. Un casament que va tenir lloc a l'illa de Menorca, on la família de Mas estiueja de tota la vida.

Què ha passat? Griselda March, a través de les seves xarxes, del seu compte d'Instagram, ha publicat algunes fotos inèdites del casament amb el fill de qui va ser polític. En total deu imatges, entre fotos i vídeos, dels nuvis fent-se petons i molt enamorats durant el seu casament, i també dels familiars i amics, molt animats, durant la celebració que va començar durant la tarda i va acabar ben entrada la matinada.

En profunditat: "La millor conquesta de la meva vida". Aquest ha estat el missatge que la jove de Lleida, que té la seva pròpia clínica de podologia a Barcelona, ha publicat a les xarxes juntament amb les imatges i vídeos del seu dia més especial. "1 de juliol de 2023", afegeix. Tot rematat amb l'emoticona d'un cor de color groc, en una clara referència a Catalunya. Fotos precioses on els nuvis presumeixen d'amor dins de l'església i fora de l'església ja com a marit i muller. També hi ha una imatge de tota la família al complet, és a dir, tant d'Artur Mas i la seva dona, com dels pares de Griselda. Una publicació on la jove també deixa veure a la perfecció el senzill i elegant vestit de núvia que va lluir i algun vídeos de la gran festassa que van fer un cop acabat el sopar. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G. March (@_gmarch)

Per acabar: Els amics de la parella han inundat la publicació amb missatges de tota mena. "Brutal", "Moltes felicitats", "Que guapos", "Us estimo", "Espectacular" o "Màgic" són alguns dels comentaris que es poden llegir. Una celebració on no va faltar de res, on no va haver-hi pastís nupcial sinó una enorme ensaïmada per tots els comensals i on entre els convidats van destacar Xavier Trias i la seva dona i també Jaume Giró acompanyat de la seva parella.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Artur Mas