La Jungla
Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Televisió

Rauw Alejandro, acusat d'una nova infidelitat a Rosalía: famosa de Telecinco i 'influencer'

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Rauw Alejandro no es treu del damunt les acusacions d'infidelitat, malgrat que ho ha negat, una vegada i una altra, i ha reiterat que res d'això és el que ha passat perquè Rosalía l'hagi deixat. Aquest diumenge, Telecinco ha destapat unes suposades noves banyes del cantant.

Què en sabem? Amor Romeira ha assegurat al programa Fiesta de Telecinco que Rauw Alejandro hauria estat infidel a Rosalía amb una famosa concursant de realities de la cadena, amiga seva, que també és influencer i que sovint ha estat "vinculada amb el tema dels cantants". Més enllà d'aquestes pistes, la col·laboradora no ha dit el nom de la noia.

Què diu Amor Romeira?

  • "Jo he vist els missatges i he flipat. Si jo fos Rosalía i veiés els missatges, em faria mal".
  • "Jo crec que hi ha hagut alguna cosa entre ells, aquesta amiga meva ha quedat amb molts artistes internacionals".

D'on venim? Després que transcendís públicament la separació entre Rosalía i Rauw Alejandro, les especulacions sobre una possible infidelitat per part d'ell van inundar les xarxes socials. Sobre la taula va aparèixer un nom: Valeria Duque, model i influencer colombiana. Però tots dos han negat la relació.

Per acabar: Mentre continuen els rumors d'infidelitat, Rauw publicava divendres una cançó de comiat dedicada a Rosalía. Hayami Hana, que és també una cançó d'amor a la seva ex, aprofita per defensar la seva integritat davant dels fans: "Jo seré moltes coses, però mai infidel", diu una part de la lletra.