La Jungla
Jair Domínguez i Neus Rossell, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Jair Domínguez i Neus Rossell, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Les romàntiques vacances en parella de Jair Domínguez i Neus Rossell lluny de Catalunya

Barcelona.
Actualitzat: Dijous, 10 d'agost de 2023. 11:15
Temps de lectura: 2 minuts
Jair Domínguez i Neus Rossell, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Jair Domínguez i Neus Rossell, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Jair Domínguez i Neus Rossell estan aprofitant el mes d'agost per fer les vacances d'estiu. La parella no treballa aquests dies a Catalunya Ràdio, així que ha deixat Barcelona i ha marxat fora del país per relaxar-se i desconnectar.

Què en sabem? Domínguez i Rossell han anat a passar uns dies a les Dolomites, al nord-est d'Itàlia. Una escapada de la qual el presentador empordanès ha compartit una fotografia a Instagram. "El Puigsacalm està preciós en aquesta època", fa broma amb una imatge amb la Neus i un cim dels Alps al fons. Ben abrigats, perquè la temperatura mínima a la zona és de 5°C aquest dijous.

En detall: La parella hi ha anat en cotxe, conduint la mateixa camper amb la qual ja han viatjat per Catalunya en els últims mesos. Hi tenen un llit a la part posterior, i fanalets de colors per quan es fa de nit, que sovint han ensenyat a les xarxes socials. Dormen a dins del vehicle i cuinen a fora. Per qualsevol altra cosa, en Jair i la Neus tenen els refugis d'alta muntanya. Com el conegut com refugi d'Auronzo, on s'han aturat les darreres hores.

A més, aquesta és només una parada més de les vacances d'estiu de Jair Domínguez i Neus Rossell. Fa tan sols una setmana, la parella era a la Costa Brava, fent la via ferrada a la Cala del Molí de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), coincidint amb la lluna plena de principis d'agost; i a mitjans de juliol també van aprofitar per fer una escapada al Pirineu amb la camper.

D'on venim? Jair Domínguez i Neus Rossell es van conèixer el 2020 fent El búnquer de Catalunya Ràdio. Primer van ser companys de feina i després van ser parella. Una relació ja consolidada, però que en un primer moment els va generar dubtes pel fet de treballar plegats. Fa pocs mesos en van parlar públicament al programa A què juguem?, on van donar altres detalls del seu romanç i van respondre a la pregunta sobre un possible casament.

Categoria: La Jungla