La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

Elisenda Carod, al Japó, víctima de la catalanofòbia: "El feixisme no descansa"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

La periodista i presentadora Elisenda Carod, de Catalunya Ràdio, es troba gaudint de les vacances al Japó amb la seva parella Xavi Fernández.

Què sabem? La presentadora del programa La tarda de Catalunya Ràdio es troba a l'altra punta del món passant uns dies de descans amb la seva parella. Unes vacances de les quals n'està presumint a les xarxes socials.

Què ha passat? La presentadora, que també participa a TV3, ha viscut una situació molt desagradable durant les últimes hores. Una situació que no ha dubtat a denunciar a través de les xarxes socials, del seu compte d'Instagram, on acumula més de 14.000 seguidors.

En profunditat: Elisenda Carod i la seva parella, com a bons turistes, han agafat una visita guiada gratis al seu pas pel Japó. Una visita que ha tingut una sorpresa inesperada perquè Carod i la seva parella s'han trobat amb les amigues d'unes amigues. Fins aquí tot genial. Una trobada molt agradable on tots s'han posat a compartir experiències i a parlar en català. El problema ha estat quan en la visita gratis s'han trobat amb una noia jove espanyola. "Quan ens ha sentit parlar ha començat a dir el nom de Puigdemont i també que els catalans és el que més odia del món. Jo em pregunto: odies més els catalans que un càncer de còlon? O la pederàstia", reflexiona la de Catalunya Ràdio.

Per acabar: La jove espanyola amb qui s'han trobat Elisenda Carod i companyia ha resultat ser tota una perla, segons la presentadora. I és que durant la guia, la jove, es veu, ha portat la contrària en tot moment: ha contradit a la persona que estava fent la guia i ha generat polèmica amb una senyora que ha fet una pregunta. Vacances per recordar.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Ràdio