La Jungla
Elisenda Carod, en una imatge d'arxiu
Foto: Elisenda Carod, en una imatge d'arxiu | Catalunya Ràdio
Famosos

Elisenda Carod denuncia que és víctima de grassofòbia: "M'esgoteu"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Elisenda Carod, en una imatge d'arxiu
Foto: Elisenda Carod, en una imatge d'arxiu | Catalunya Ràdio

Elisenda Carod diu prou. La presentadora de La tarda de Catalunya Ràdio lamenta haver d'aguantar molt sovint comentaris relacionats amb el seu físic. Atacs a la seva imatge que ha denunciat, de forma molt contundent, aquest dijous a la nit.

Què sabem? La locutora i col·laboradora de l'Està passant de TV3 ha denunciat públicament ser víctima de grassofòbia pels comentaris que rep sobre el seu pes. "Què bonic seria un dia que no em fessin saber que m'he engreixat. M'esgoteu", ha escrit al seu compte de Twitter.

En detall: Tal com ha explicat ella mateixa, Carod té hipotiroïdisme, un desequilibri que té origen en la producció insuficient d'hormones a la glàndula tiroide, que fan funcions de metabolisme –entre d'altres–, i que provoca que les persones que la pateixen s'engreixin.

Què diu Elisenda Carod?

  • "Quina ràbia em faig donant explicacions de les meves tiroide per justificar-me. Per què hi caic?".
  • "Víctima i botxina de grassofòbia amb mi mateixa. Quina ràbia!".
  • "Parlo del judici constant, el dels altres però principalment el meu, que és el que més em fot".

Per acabar: Elisenda Carod també ha estat notícia els últims dies per haver presentat la gala dels XV Premis Gaudí, que es va celebrar diumenge 22 de gener el MNAC. La periodista va ser a la catifa vermella, i després a la Sala Oval del museu per fer seguiment de la cerimònia, acompanyada de Patrick Urbano, Juliana Canet i Serapi Soler, i demostrant que als bons professionals se'ls valora per la feina i no pel físic.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Xarxes Televisió TV3