La Jungla
Agnès Marquès i Òscar Broc demanen disculpes després de la polèmica a 'Planta baixa'
Foto: Agnès Marquès i Òscar Broc demanen disculpes després de la polèmica a 'Planta baixa' | TV3
Televisió

TV3 aparta dos tècnics de 'Planta baixa' per l'enrenou amb 'Rata de dos patas' i Puigdemont

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Agnès Marquès i Òscar Broc demanen disculpes després de la polèmica a 'Planta baixa'
Foto: Agnès Marquès i Òscar Broc demanen disculpes després de la polèmica a 'Planta baixa' | TV3

Dos treballadors de l'equip de Planta baixa han estat apartats de les seves funcions després d'haver reproduït per error el tema Rata de dos patas mentre es mostrava la cara de l'expresident Carles Puigdemont en pantalla.

Què sabem? Segons ha avançat Nació Digital, la direcció de TV3 i La Manchester haurien acordat retirar les seves funcions al realitzador –per part de la cadena– i el tècnic de so –per part de la productora–. Aquesta última tasca la durà a terme a partir d'ara algú de la mateixa televisió pública, i no un extern.

D'on venim? El passat 12 de gener, coincidint amb el llançament del nou tema de Shakira, Planta baixa encarregava a Òscar Broc que punxés cançons de despit abans de cada aturada publicitària. En un d'aquests talls, el col·laborador va fer sonar la lletra de Paquita la del Barrio al mateix temps que Agnès Marquès parlava de Puigdemont. Un error fatal pel qual TV3 i l'equip del programa van demanar perdó.

A més, als perfils de la cadena i de Planta baixa a les xarxes socials encara es poden recuperar les disculpes adreçades a l'expresident de la Generalitat i a l'audiència. "Lamentem l'error tècnic que ha provocat que sobre la imatge de Carles Puigdemont hagi aparegut una cançó en què apareixien qualificatius no apropiats", deien aquell dia. Un perdó que sembla no haver estat suficient per salvar la feina dels dos treballadors apartats.

Per acabar: Precisament aquest dijous es va conèixer també que l'humorista Manel Vidal havia estat acomiadat del programa Zona Franca per un acudit amb el PSC i una esvàstica. Segons la televisió pública, en aquest cas s'han creuat límits que no es poden traspassar per fer humor.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió