La Jungla
Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge d'arxiu
Foto: Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Rosalía va deixar Rauw Alejandro a Barcelona: on, quan i nous detalls de la ruptura

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge d'arxiu
Foto: Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge d'arxiu | EFE

Dues setmanes després que transcendís públicament la ruptura entre Rosalía i Rauw Alejandro, a poc a poc es coneixen nous detalls del que va passar. Si fa pocs dies un amic del porto-riqueny revelava que havia estat ella qui havia tallat, aquest dimarts El programa del verano de Telecinco ha relatat com i quan va ser.

Què en sabem? Segons la periodista del cor Leticia Requejo, la decisió la va prendre Rosalía a finals del mes de juny, dies més tard de la seva visita a El Hormiguero on va parlar dels plans de boda. En aquell moment, la cantant era a Barcelona i el seu nòvio a Puerto Rico. Ell tenia previst viatjar París, i ella li va trucar per demanar-li que fes escala a Catalunya. Havien de parlar.

En detall: El programa del verano assegura que Rosalía i Rauw es van reunir al pis de luxe que fins ara compartien a la Casa Burés, a l'Eixample de Barcelona, i que allà ella va comunicar la seva intenció de finalitzar la relació.

A més, Rosalía hauria tornat al pis recentment, acompanyada de la seva germana Pilar Vila, per recollir les seves últimes pertinences i enviar al Rauw les coses que encara hi tenia.

Situació actual: Rosalía ha viatjat a Miami fa pocs dies, on casualment també hi ha en Rauw. Tot i això, no s'han trobat. Els plans de l'artista catalana passen per mantenir-se al seu estudi creant música i passar el dol de la separació, tot i que té clar que no hi ha tornada possible.

D'on venim? Les noves informacions sobre la ruptura entre Rosalía i Rauw Alejandro arriben després dels comunicats de tots dos per demanar respecte a la seva intimitat. El primer a pronunciar-se va ser ell, fart de les acusacions d'una possible infidelitat. Davant del silenci de la seva ex, el porto-riqueny va explicar que feia dos mesos que s'havien separat i que no hi havia terceres persones involucrades, en relació als comentaris sobre un possible affaire amb la model colombiana Valeria Duque. Poques hores més tard, l'autora de Malamente demanava no fer cas de "pel·lícules" i remarcava la seva profunda "estima, respecte i admiració" pel Rauw.