La Jungla
Albert Rivera, exlíder de Ciutadans, en una imatge d'arxiu
Foto: Albert Rivera, exlíder de Ciutadans, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Les fotos més tòrrides d'Albert Rivera i Aysha Daraaui, a la platja i jugant amb la llengua

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Albert Rivera, exlíder de Ciutadans, en una imatge d'arxiu
Foto: Albert Rivera, exlíder de Ciutadans, en una imatge d'arxiu | EFE

Albert Rivera i Aysha Daraaui han negat que siguin més que amics, després que la setmana passada es filtressin les primeres imatges dels dos junts a Eivissa. Aquest dimecres, noves fotografies, molt més tòrrides, veuen la llum, i posen en entredit la seva versió inicial: per més que diguin el contrari, sí que ha passat alguna cosa entre ells.

Què en sabem? Quan fa una setmana que Lecturas va destapar la relació entre Rivera i Daraaui, la mateixa revista publica aquest dimecres noves imatges molt més explícites. En portada apareix la fotografia dels dos a l'aigua, mig abraçats mentre ella li posa la llengua a l'orella. Aquesta és la imatge que l'exlíder de Ciutadans no volia que sortís publicada:

En detall: En pàgines interiors, la resta del reportatge, que mostra com Rivera i Daraaui van estar junts, apartats del grup, en actitud molt afectuosa. En un moment donat, l'exlíder de Ciutadans va fotografiar l'actriu sense la part superior del biquini.

Qui és Aysha Daraaui? Actriu barcelonina de 35 anys, vuit menys que Rivera, Aysha Daraaui és coneguda per alguns papers secundaris en sèries com Amar es para siempre o El inocente i la pel·lícula No matarás. A Instagram supera la barrera dels 12.000 seguidors, on mostra el seu gust pel mar i la natura.

D'on venim? Després que sorgissin els primers comentaris sobre una relació entre ells, l'entorn de Rivera –el mateix que negava la ruptura amb Malú– va dir que tot era mentida. Així ho va assegurar el seu amic Aldo Comas, que era amb ells a Eivissa. També Tamara Gorro, íntima de l'expolític, en declaracions al programa Y ahora Sonsoles d'Antena 3.

A més, Rivera i Daraaui també han reaccionat a les informacions que els relacionen. Ell, atacant una periodista que li demanava pel tema, a qui va dir que les seves preguntes eren "una vulgaritat" i que "molestava"; i ella, per assegurar que la notícia de la seva suposada relació està "basada en especulacions i imatges malintencionades tretes fora de context".

Categoria: La Jungla