La Jungla
Aitana Ocaña i Sebastián Yatra, a 'La Voz Kids'
Foto: Aitana Ocaña i Sebastián Yatra, a 'La Voz Kids' | Antena 3
Famosos

El petó d'Aitana i Sebastián Yatra, portada de revista: així confirmen la seva relació

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Aitana Ocaña i Sebastián Yatra, a 'La Voz Kids'
Foto: Aitana Ocaña i Sebastián Yatra, a 'La Voz Kids' | Antena 3

És la imatge que els seus fans han esperat durant mesos per veure, i finalment ha arribat: Aitana Ocaña i Sebastián Yatra, enxampats fent-se un petó als llavis que confirma la seva relació de parella.

Què en sabem? Aquest dimecres, Diez Minutos publica una de les fotos més buscades per la premsa del cor, el primer petó entre Aitana i Sebastián Yatra. Finalment, després de set mesos de rumors i comentaris sobre la parella, la imatge ocupa la portada de la revista. Aquest és el primer petó que els cantants es fan en públic:

En detall: Les fotografies captades per Diez Minutos han estat fetes durant la primera setmana d'agost, en les vacances que Aitana i Yatra estan compartint a Eivissa. En pàgines interiors hi ha la resta d'imatges, que demostren la ja coneguda complicitat que mantenen, entre converses, petons, riures i algun bany al mar.

A més, la catalana i el colombià no han estat sols a l'illa pitiüsa. Els acompanyava la família d'ella, amb qui han gaudit de les aigües cristal·lines de cada platja i els viatges amb iot.

D'on venim? Aitana i Miguel Bernardeau van trencar a finals de 2022, després de quatre anys de relació. Malgrat que no van fer declaracions, de seguida van sorgir els primers rumors sobre si hi havia o no una tercera persona implicada, amb un nom sobre la taula: Sebastián Yatra. Des d'aleshores, cap dels dos no ha confirmat públicament que són parella, tot i que els viatges i el temps que han compartit junts durant més de mig any ho deixen ben clar. Només faltava el petó, que també ha vist la llum finalment.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Música