La Jungla
Foto: | Twitter
Xarxes

Clara Chía presumeix de bon gust: per Barcelona amb uns pantalons caríssims

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Twitter

La nòvia de Gerard Piqué, la jove Clara Chía, és una amant de la moda i la roba i complements cars.

Què sabem? En els últims mesos Clara Chía ha estat notícia, entre altres coses, pel seu bon gust a l'hora de vestir. La jove que treballa a Kosmos, empresa de Gerard Piqué, és una amant de la roba cara i té una gran col·lecció de bosses de mà, molt exclusives.

Què ha passat? Clara Chía, que pel casament del germà de Piqué va anar amb un vestit que no va agradar gens, ha estat vista caminant per Barcelona amb Gerard Piqué. El que ha cridat l'atenció de molts ha estat els pantalons que la jove ha lluït. Una peça de roba molt cara d'una firma italiana.

En profunditat: Clara Chía és una gran amant de la marca italiana Etro, amb roba molt cara. Fa uns mesos es va deixar veure anant al concert de Coldplay a Barcelona amb uns pantalons texans, molt amples, de la firma Etro. Recentment, s'ha deixat veure per la capital catalana amb uns pantalons de la mateixa marca, en tons blaus, amb estampat de flors i ocells. Uns pantalons que valen 474 euros. Tela. Clara Chía presumint d'exquisit gust per la roba, a continuació:

Per acabar: Clara Chía combina el seu look amb una samarreta d'escot desigual, en color blanc, que combina amb els estampats del seu pantaló. També llueix unes sandàlies blanques, de poc taló, per poder caminar còmode i bé sense que li facin mal els peus. En la cara llueix unes ulleres de sol fosques, un complement que sempre porta en aparicions públiques per no mostrar la seva cara al natural. Per acabar, la jove aposta per una bossa de mà, també en tons blaus, per acabar d'anar tota conjuntada.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué