La Jungla
Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

El vincle de la nova casa de Gerard Piqué i Clara Chía amb Shakira

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Gerard Piqué i Clara Chía han fet una passa més en la seva relació, i després de conviure durant mesos a l'àtic propietat d'ell al carrer Muntaner de Barcelona, la parella ha decidit instal·lar-se en una mansió als afores de la ciutat. Una propietat que guarda un vincle amb l'exdona de l'empresari, Shakira.

Què en sabem? Segons ha avançat El programa del verano de Telecinco, Piqué ja havia viscut en aquesta casa abans de mudar-s'hi ara amb Clara Chía. L'exfutbolista s'hi va instal·lar amb la Shakira quan la cantant va arribar a Catalunya fa més de deu anys. La parella va viure en aquella mansió el seu primer embaràs, abans de mudar-se definitivament al xalet d'Esplugues de Llobregat.

En detall: La nova casa de Piqué i Clara Chía, per on també va passar Shakira, és a Cabrils. Té grans finestrals, piscina infinity i un petit camp de futbol. Principal l'ha trobat a través de les imatges de satèl·lit. És aquesta:

D'on venim? Fins ara, Piqué i Clara Chía vivien al tríplex de 500 metres quadrats i valorat en 4,5 milions d'euros que l'exfutbolista té a la zona alta de Barcelona. L'habitatge té totes les comoditats que qualsevol persona pugui imaginar, però un problema important: la manca de privacitat. Per aquest motiu haurien decidit marxar al Maresme, en una casa que ja era d'en Gerard però que fins ara no feia servir habitualment. Potser estava llogada, o potser hi anava només algun cap de setmana. Tampoc se sap si viuran allà únicament durant els mesos d'estiu o si tenen intenció de quedar-s'hi tot l'any.