La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Bufetada de la mare de Rosalía a Raw Alejandro: el missatge que tothom comenta

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Des de fa uns dies no es parla d'altra cosa que de la separació dels cantants Rosalía i Rauw Alejandro, que estaven preparant el seu casament.

Què sabem? Des de fa setmanes es parlava d'una possible separació entre Rosalía i Rauw Alejandro, ja que tots dos, a través de les xarxes, es mostraven cada vegada més distants. I va ser fa pocs dies, el 26 de juliol, quan el cantant de Puerto Rico va confirmar la seva ruptura amb la catalana.

Què ha passat? Des que es va fer públic la ruptura entre Rosalía i Rauw Alejandro els missatges a les xarxes socials, per part dels seus respectius seguidors, estan sent una constant. I és que es comenta que Rauw Alejandro hauria estat infidel a Rosalía amb una jove de llarga melena rossa, tot i que ell ho ha desmentit i els seus amics també. Entre tots aquests rumors i mala maror, la mare de la cantant, que es diu Pilar Tobella, ha publicat un missatge a les xarxes que tothom està comentant molt.

En profunditat: Fa pocs dies Rosalía va acabar la seva gira de festivals, després de molts mesos d'actuacions. Ho va fer a París. I coincidint amb la fi de la seva gira, la seva mare, Pilar, a través del seu compte d'Instagram, va publicar un vídeo amb un missatge donant les gràcies. Un missatge que ha cridat l'atenció per una paraula en concret que escriu la mare de Rosalía. Pilar dona les gràcies a tots els que han contribuït a la darrera gira musical de la seva filla, però escriu la paraula tots entre cometes. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pilartobella

Per acabar: Unes comentes que han generat un gran enrenou i que molts interpreten com una bufetada de la mare de Rosalía a Rauw Alejandro. Un tots entre cometes per dir que la majoria de persones que ha treballat amb Rosalía sí que ha fet la feina fàcil, però que Rauw Alejandro hauria post bastons a les rodes, hauria donat problemes i no hauria estat a l'altura en cap moment. La polèmica està servida.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Rosalía